Berdijev: Neće nam biti lako protiv Partizana

"Biće nam znatno teže nego u Kazanju. Verujem da će Partizan igrati više napadački fudbal nego što je to bilo kada su nam gostovali, tako da neće biti lako", rekao je Berdijev, a preneli su ruski mediji.

Rubin je četvrtog oktobra na svom terenu savladao Partizan sa 2:0 u drugom kolu Grupe H Lige Evropa.

Berdijev je kazao da njegova ekipa mora da dokaže da je ozbiljna po pitanju Lige Evropa, ali i da će ipak pružiti priliku nekim igračima koji nisu mnogo igrali u dosadašnjem delu sezone.

"Moramo da dokažemo da smo ozbiljni što se tiče Lige Evropa. Ipak, imamo priliku da pružimo šansu onim igračima koji nisu mnogo igrali u prvenstvu i Evropi. Uvereni smo da će oni koji budu zaigrali dati sve od sebe", kazao je Berdijev.

Berdijev nije želeo da odgovori na pitanje novinara kog fudbalera Partizana bi voleo da vidi u svom timu.

"Bojim se da govorim o tome pošto uvek ima dezinformacija. Piše se da Rubin želi da kupi nekog igrača iz Srbije za 10 miliona evra, ali to nije istina, tako da neću odgovoriti na to pitanje", rekao je Berdijev.

Srpski mediji su prethodnih dana nagađali da je Rubin zainteresovan za veznog fudbalera Crvene zvezde Luku Milivojevića.

Na pitanje zašto je Rubin u Beograd stigao čak tri dana pred utakmicu protiv Partizana, Berdijev je kazao da je to zbog vremenskih uslova, pošto u Kazanju "nije najbolje vreme za trening".

Utakmica između Partizana i Rubina igraće se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Beta

Pogledajte još