Džajić kandidat, Janković ostaje u Zvezdi

BEOGRAD, 7. decembra 2012. (Beta) - Radna grupa Fudbalskog kluba Crvena zvezda raspisala je u petak izbore za 17. i 18. decembar, zvanično imenovala Dragana Džajića kao kandidata za predsednika i obavestila javnost da Aleksandar Janković ostaje trener.

Džajić je novinare zvanično obavestio da će Janković ostati trener i rekao je da nikada nije postojao slučaj sa njim, već da je "nametnut", i da se u radnoj grupi nikada nije razmišljalo o njegovoj smeni.

"Slučaj sa trenerom je nametnut, on nikada nije ni postojao. U radnoj grupi niko nije razmišljao o smeni Jankovića, on je imao podršku od formiranja radne grupe. On će sačiniti plan koji će sprovesti u narednom periodu", rekao je Džajić novinarima u Beogradu.

Radna grupa je sazvala i skupštinu kluba za 22. decembar, kada će biti izabrani ostali organi kluba, medju kojima je i funkcija sportskog direktora.

"Sale će imati sportskog direktora i od njih zavisi da li će neko od igrača doći u januaru. I ja i Janković znamo šta treba da se poboljša. Dobro je što imamo dugu pauzu, ali treba nastojati da do početka priprema znamo koji su nam igrači na raspolaganju", rekao je Džajić.

Iako ga je javnost praktično vratila na mesto predsednika, Džajić je kazao da ne želi da govori detaljnije dok se to ne ostvari. "Bez obzira što važim za glavnog favorita, oko svega ćemo pričati detaljnije kada se to ostvari", rekao je on.

Pogledajte još