Rent-a-dečko: Usamljene dame iznajmljuju frajere za 32.000 dinara

Poznato je da Japancima bizarno nije strano. U tu kategoriju bi mogao da se svrsta i servis "Soine-ya Prime" koji pomaže usamljenim damama da nađu društvo, bar za jedno veče.

Odakle ideja za rent-a-dečko servis?!
Servis "Soine-ya Prime" nastao je iz inspiracije TV serijom "Shimshima", koja prikazuje život mlade žene nakon razvoda koja ima problema sa spavanjem. Jedino što njoj pomaže da spava mirnije jeste prisustvo muškog tela u krevetu.

Kao što u Japanu postoji "Cuddle Cafe" (Kafić za maženje) u kojima je moguće iznajmiti devojku s kojom je moguće provesti veče mazeći se, grleći i milujući, tako je tu i gorepomenuti servis koji iznajmljuje mlade muškarce damama koje nemaju partnere. Međutim, pravila ovog servisa su jasna - "rent-a-dečko" može sa damom da provede i celu noć, ali samo ležeći pored nje i tako je grejući, bez seksualnog odnosa, prenosi "Oddity Central".

Klijentkinje ovog servisa mogu dobiti skoro sve - od spavanja u istom krevetu, maženja, romantične večere, čišćenja kuće i kuvanja u njenoj kuhini. Sve, ali, bar kako tvrde, seks nikako! Takođe, momci koji su zaposleni u ovom servisu ne smeju da daju klijentkinjama poklone, da se ljube s njima, fotografišu ili ih zovu nakon pružene usluge.

Sedam sat raznoraznih usluga dečka na iznajmljivanje iznosi 364 dolara (32.000 dinara), a maksimalno provedeno vreme sa usamljenom damom je 12 sati, što košta 580 dolara.

(old_image)

Pogledajte još