Nedeljni horoskop (10.12 - 17.12)

OVAN

POSAO: Otvara vam se put zanimljivog posla, ali to neće da se realizuje do kraja godine. Verovatno ćete samo vršiti pregovore, ali pravi projekti moraju da sačekaju rešenje.

LJUBAV: Vi ste ove nedelje posebno nadahnuti tako da možete računati na jedno zanimljivo poznanstvo. Posle 14. decembra očekujte da se javi osoba rođena u znaku Ribe. Sa njom imate nerešen status.

ZDRAVLJE: Dosta dobro, ali treba obratiti pažnju na glasne žice.

BIK

POSAO: Treba da čuvate svoje ideje. Uvek je opasnost da vas neko nasamari. Iako izgledate nedodirljivo, često loše procenite saradnike. Oprez. Ova nedelja jako važna za novac i priliv finansija posle dužeg perioda.

LJUBAV: Bićete aktivni na polju druženja i novih poznanstava. Posebno će vas zainteresovati osoba koja je rođena u znaku Ribe ili Blizanci. Ali ne mora da znači da će i ostvariti vezu. Prija vam slobodan status. Bikovi u vezi ili braku, mogu biti spokojni jer ih čeka jako lepa nedelja, puna ljubavi i nežnosti.

ZDRAVLJE: Problem krvnog pritiska. Promene, oscilacije.


BLIZANCI

POSAO: Kraj nedelje povoljan za inostranstvo, komunikacije i završavanje posla. Ono što je bitno za vas jeste novac. Neće biti veliki problem.

LJUBAV: Volite da bude sa društvom i da uživate okruženju prijatelja. Partner nije zadovoljan vašim ponašanjem, zapostavljate ga. Treba samo da se odlučite i napravite raspored društvenog života ili da rešte misteriju oko vašeg braka, da li ste za ili ne. Slobodni Blizanci imaju priliku da se upoznaju i započnu ljubav sa osobom koja je na položaju.

ZDRAVLJE: Hronični problemi, česta nervoza.

RAK

POSAO: Imate važan susret sa osobama koje dolaze iz zemlje okruženja. Oni su bitan faktor u vašem poslu i daljem napredovanju. Morate da pokažete izvesno samopoštovanje ako mislite da napredujete u poslu i pokrenete novčanu energiju.

LJUBAV: Imate udvaranja, niste nezapaženi.Ali srce Raka traži osobu koja će biti uz vas i koja mora i može da vam pruži stabilnost.Rakovi u braku imaju mogućnost za tajno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Osetljivi ste emotivno. Čuvajte želudac, grlo i sinuse.


LAV

POSAO: Imate period od srede i četvrtka za novac. Možete posedovati informacije koje će vam pomoći u poslu i zaradi. Još jedan Lav ili Ovan mogu vam pomoći u sticaju novih saradnika.

LJUBAV: Lavovi koji su sami, sada je prilika da upoznaju osobu koja će im biti verna i ozbiljna veza. Možete je upoznati preko prijatelja. Oni koji su u braku, neka budu nežniji i pažljiviji prema svojoj ljubavi.

ZDRAVLJE: Patite od prehlade, u ovom periodu jako je važno da se sačuvate jake hladnoće.

DEVICA

POSAO: Znate da uradite ono što drugi ne znaju. Imate period za komunikaciju od četvrtka ili subote. U sredu verovatno kraći poslovni put. Utorak moguć novac.

LJUBAV: Vi ste osoba koja zna da stane kada ne ide. Dobra energija tokom cele nedelje. Imate podršku partnera. Slobodne Device se plaše susreta sa jednom Vodilijom ili osobom iz znaka Jarac.

ZDRAVLJE: Česte nervoze, nestabilnost. Ukoliko konzumirate alkohol-smanjite!

VAGA

POSAO: Finansijski ste dosta dobro. Imate posao koji ćete morati da vodite i sami organizujete ceo projekat. Ostavite nešto i za naredni period, bolja će vam energija biti.

LJUBAV: U ovom periodu se osećate privlačnim. Imate udvaranje osobe koja ne živi u vašem gradu. Možete ući u vezu neplanirano. Vage u braku, vezi preteruju u svojoj posesivnosti i pažnji partnera.

ZDRAVLJE: Dobra nedelja za početak neke sportske discipline.

ŠKORPIJA

POSAO: Bićete vezani za poslove koji taže estetiku, lepotu, kreativnost, umetnost. Morate da iskoristite svoju intuiciju. Snagu i autoritet imate. Novac vam stiže od utorka, a saradnja sa Ribom, Jarcem ili Vagom može biti plodonosna.

LJUBAV: Veza sa osobom koja je dosta mlađa od vas može da donese puno uzbuđenja. Ali ta veza nije predispozicija za srećan brak ili zajednicu. Imaćete manju raspravu od srede. Oni koji su u braku imaju problem nepoverenja, ćutanje nije dobro za dalji razvoj braka, veze.

ZDRAVLJE: Promenljivo raspoloženje.

STRELAC

POSAO: Puno planova, a ipak će sve da se ostvari. Bez nekih velikh problema ćete doći do cilja. Putujete i tako zarađujete.

LJUBAV: Čeka vas osoba koja je rođena u vodenom znaku, Rak, Ribe, Škorpija. Pokažite ljubav i emociju. Vaš Jupiter planeta sreće i blagostanja će vas nagraditi.

ZDRAVLJE: Imate optimizma u sebi i samim tim dobro zdravlje.


JARAC

POSAO: Novac koji očekujete deset dana u nazad bi trebalo da stigne do kraja ove nedelje. Težak period i samim tim opterećenje za vas kao osobu koja je uvek spremna za posao i novitete. Povoljan utorak za razrešenje poslovne situacije. Idete napred.

LJUBAV: Poziv od osobe od koje niste očekivali. Imate slučajni susret sa osobom iz inostranstva. Jarčevi u braku, dobar period od srede. Bolja komunikacija.

ZDRAVLJE: Razmišljajte pozitivno.


VODOLIJA

POSAO: Duži period ste u problemu. Potrebno je da rešite sve što vam se nađe kao prepreka. Jaka ste ličnost, pokušajte da sami potražite svoj put. Dobar period za novac od četvrtka ili subote. U utorak imate važan sastanak.

LJUBAV: Često upadate u veze koje su "bezveze".Važno je da sebi postavite standarde koje možete ili ne možete da ispunite.Udvaranje zauzete osobe vam neće pomoći da pronađete put ljubavi.

ZDRAVLJE: Problem srca, pritiska. Mlađi treba da se pripaze padova, povrede, ozlede...

RIBE

POSAO: Zadovoljni ste. Kako se bliži kraj godine tako se regenerišete i pokrećete još više. Novac od utorka, srede ili petka. Vratićete dug koji ste imali duži period.

LJUBAV: Osetljivi ste kada vas partner ignoriše ili stvara tišinu u vašoj vezi. Treba da se pozabavite emocijama koje stvarno gajite prema osobi koja je preko puta vas, pa će tako i manje patnje biti. Slobodni imaju susret sa osobom koja se bavi nesvakidašnjim poslom. Imate lepe dane od srede.

ZDRAVLJE: Ipak obratite pažnju na prehlade i čuvajte stomak.

Pogledajte još