Lik Isusa Hrista u gradskom autobusu

Da li se radi o čudu ili o nekoj planiranoj akciji vlasnika monitora koji se nalaze u gradskom prevozu, ne znamo, ali je sigurno da se o radi o ne tako čestoj pojavi za gradski prevoz.

Iako na monitorima koji se nalaze u gradskom prevozu skoro na svim linijama stoje reklame, u jednom autobusu koji saobraća na liniji 27 danas je ceo dan stajao lik Isusa Hrista na svim monitorima.

- Kako sam preuzeo smenu primetio sam lik Isusa Hrista na svim monitorima i bilo mi je odmah čudno jer tu idu reklame. Kako ulaze novi putnici, tako mi prilaze da pitaju o čemu se radi i čujem da međusobno razgovaraju - kaže za "Nadlanu" vozač autobusa na liniji 27.

Monitori pripadaju Dunav osiguranju koje ih koristi za reklamiranje.

Ova neobična pojava za gradski prevoz je privlačila pažnju svima, neki su izražavali čuđenje, a bilo je onih koji su se krstili kada bi ugledali Hristov lik monitoru.

- Nisam ranije viđao ništa slično, kad sam ušao prvo sam bio u čudu, a onda sam se prekrstio - kaže Svetomir Stanković, penzioner sa Mirijeva.

Nadamo se da ćemo od Dunav osiguranja dobiti odgovor da li se Hristov lik na njihovim monitorima nalazio u okviru neke akcije ili se radi o jako neobičnom slučaju.

Pogledajte još