OSVOJITE KARTE I POGLEDAJTE PRVI: Nadlanu.com & MCF tri specijalne projekcije filma "Pijev život"

Novi film magičnog Anga Lija ("Razum i osećajnost", "Pritajeni tigar, skriveni zmaj", "Planina Broukbek") je uzbudljiva avantura koja govori o velikim idejama – o veri, nadi i borbi za opstanak. Film "Pijev život" (Life of Pi) nastao je po poznatom romanu Jana Martela koji je osvojio čitalačku publiku širom sveta, što upravo čini i Lijeva adaptacija.

SVE O FILMU: Pijev život

Nadlanu.com & MegaCom Film vas pozivaju da nam se pridružite na SPECIJALNIM PROJEKCIJAMA FILMA "PIJEV ŽIVOT" koje će se u isto vreme dešavati na tri lokacije, u dva grada, u sredu 12. decembra u 18h.

Film "Pijev život" možete na specijalnim Nadlanu.com & MegaCom Film projekcijama pogledati u sledećim bioskopima u isto vreme - u sredu 12. decembra u 18h:

- Cineplexx Delta City - delimo 50x2 karte
- Roda Cineplex - delimo 10x2 karte
- Arena Cineplex, Novi Sad - delimo 30x2 karte

Da biste bili među onima koji će biti u prilici da prvi pogledaju film "Pijev život" potrebno je da na mejl facebook@nadlanu.com pošaljete sasvim filmofilski odgovor na naizgled jednostavno pitanje: Zašto volim da filmove gledam u bioskopu?

Pustite mašti na volju i pošaljite nam "filmičan odgovor" uz, naravno, vaše ime i prezime i bioskop u kom biste voleli da gledate ovaj film od ponuđena tri, a mi ćemo vas obavestiti mejlom da li ste osvojili karte.

SINOPSIS FILMA "PIJEV ŽIVOT"

Film je zasnovan na istoimenom romanu poznatog kanadskog pisca Jana Martela, i prati avanture mladića iz Indije, Pija. Nakon brodoloma, Pi uspeva da se popne na čamac u kome se nalaze bengalski tigar i zebra.

Film prati nekoliko meseci tokom kojih se Pi bori za opstanak na okeanu, suočen sa divljom životinjom i nepreglednim vodenim prostranstvom.

Pogledajte još