Doris, reci da se šališ...

Doris je, saznajemo, tokom procesa odrastanja postala aranžer/producent/snimatelj/svaštanešto u muzičkom svetu, a onda je rešila da bujicu navirućih ideja skupi i objavi kao svoj CD, što predstavlja trenutak kada prestaje bajka i počinje... Najbolje je da poslušate "trejler albuma" ispod teksta, koji je vredna kantautorka, sada Doris Bizetić Nygrin, napravila, i sami popunite tačkice s kraja prethodne rečenice.

Nešto od izrečenog u priloženom klipu, ipak, ne možemo tek tako da apstrahujemo. Doris je, naime, prigodno obrazlažući svaku od pesama, bližeći se spasonosnom kraju stigla do teme "Put You To Sleep". Naglasila je da je u pitanju samizdat i dodala da bi joj, u slučaju da je morala da sarađuje sa nekom izdavačkom kućom, verovatno rekli "hm, nemojte to da objavljujete", što je, složićete se, sasvim logično s obzirom na tešku subverziju u naslovu.

No, ima tu još 14 tema, izdvajati samo jednu bolna bi nepravda bila, pa da naslutimo kako bi u toj imaginarnoj disko kući mogli da reaguju, pošto i ostatak materijala preslušaju:

1. UNDER THE STARS - Ne.
2. SPECTACULAR GLORY - Nikako.
3. IF YOU CONTINUE - Ta može kao singl, ide 30. februara
4. I'M STILL THERE - A zbog čega ?
5. DECEMBER MAY - Kud ćeš s' ovom usred septembra ?
6. NIGHT CAN GO ON - Dođi noćas.
7. SHE IS - Who d' f..k is she ?
8. NEW DAY WITH ME - Zoro, nemoj svanut'
9. ANOTHER DAY - Zoro, šta smo bre rekli ???
10. RAINY APRIL DAY - Može, prvog.
11. TRYING TO LET GO - A da pokušaš u svojoj sobi ?
12. 2012 - Srećna Nova 2013.
13. AROUND US - "A oko mene lete, lete svi, hajde barem i ti poletiiii..."
15. SLOWLY, RIOTS BEGAN - Ajd' ti slowly, sad stvarno...

Doris...reci da se šališ...

Pogledajte još