Snežana Filipović: Vratićemo navijače Partizana u Humsku!

Jasno je i crno-belima da nešto moraju da menjaju, zato će krenuti u opsežnu akciju s ciljem značajnog popravljanja proseka jesenje posete na utakmicama Super lige (2686).
"Sigurna sam da ćemo realizovati ideja da vratimo navijače na stadion. Ambiciozna sam osoba, istrajaću i u ovoj misiji" najavljuje Snežana Filipović, direktor marketinga Partizana, 100 dana posle dolaska u klub.

Kako, ako ni sadašnjih 7.500 vlasnika pretplatnih ulaznica ne dolazi?
"U januaru počinjemo kampanju po osnovnim i srednjim školama, a u junu akciju u saradnji sa našom omladinskom školom, da svakog zaljubljenika u crno-bele boje privučemo na tribine. Za sada smo anektirali vlasnike godišnjih karata, u želji da čujemo njihov glas.

(old_image)

Na kakav ste odjek naišli?
"Ključ je u teškoj ekonomskoj situaciji. Ljudima je isplativije da ostanu u toplom domu, uz čips i pivo gledaju meč sa Rubinom, nego da se smrzavaju na minus pet".

Čekajte, gledalaca nema ni u mečevima Super lige, jedva 2.000 po susretu, poražavajuće za lidera na tabeli?
"Osetljivim pitanjem marketing mora posebno da se bavi. Trudićemo se da nađemo način da privučemo navijače, ali se suočavamo sa finansijskom preprekom.

Kako ako je ulaznica 200 dinara za južnu i 400 za zapadnu ili istočnu tribinu?
"Nevolja je u tome što želimo da vidimo kompletnu porodicu na tribini. Za roditelje s dvoje dece 1600 dinara po susretu je veliki izdatak.

Možda ne dolaze zato što su Grobari podeljeni?
"Ne zaboravite da na našem stadionu mesecima nije zabeležen ni najmanji incident".

Ili zbog negativne energije oko kluba?
"Zakazala sam razgovore sa predstavnicima Ministarstva omladine i sporta i drugim klubovima, kako bismo uz podršku institucija stvorili povoljniju klimu. Kao jedinka ne možemo mnogo da uradimo".

Izvor: Mozzart Sport

Pogledajte još