Berluskoni gori od smaka sveta!

On se vratio. Nek nam je Bog u pomoći!, rekao je sinoć Benjini, reditelj filma o holokaustu "Život je lep", u šou programu posvećenom italijanskom ustavu.

"Ne mogu da verujem da nam to stvarno radi. To je kao horor film, baš kad sve izgleda mirno, naiđe ajkula, mumija, Godzila!"

"On nema šta da izgubi, sve ima i sad - orgije, advokate, maloletnice. Samo je totalno poludeo!", rekao je Benjini živo gestikulirajući.

Benjini je, takođe, pozvao premijera Marija Montija da dođe u njegov program i da lažno saopštenje da će se kandidovati na izborima samo da bi zaustavio Berluskonija.

"Mario, učini nam uslugu", našalio se Benjini, prenosi AFP.

Berluskoni, koji je bio premijer u tri mandata i poznati plejboj, rekao je da će povući kandidaturu, ako se Monti, koji o tome još razmišlja, kandiduje na izborima zakazanim za februar.

Benjini se rugao i Berluskonijevoj nameri da jednog dana postane predsednik Italije, rekavši da bi postavljanje njegovih slika u javnim ustanovama bio "jedini način da se njegovo lice vidi u policijskoj stanici".

Berluskoni je u oktobru osuđen za utaju poreza, a trenutno mu se sudi zbog seksa sa maloletnom prostitutkom i zloupotrebe položaja.

Izvor: Tanjug

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.