Luka Milunović ne mari za "smak sveta"

"Ne pridajem previše značaja ni jednom ni drugom događaju. Isključio sam se tokom pauze od svih dešavanja. Bio sam nekoliko dana na odmoru, napunio baterije i sada svakodnevno treniram i nestrpljivo čekam 9. januar", rekao je Milunović.

Mladi reprezentativac Srbije očekuje da se tokom pripremnog perioda on i njegovi saigrači spreme da na proleće pokažu svoje pravo lice.

"U proteklih četiri meseca upoznali smo se sa načinom rada trenera Jankovića. Mislim da će nam to mnogo značiti kako bismo maksimalno spremni dočekali start druge polusezone. Očekujem da nam bude izuzetno teško na pripremama, jer to je uslov da nam bude lakše kada dođu utakmice. Motiv više nam je i činjenica da tim Zvezde nije zabeležio nijedan poraz u polusezoni pred koju je pripreme sa ekipom odradio trener Janković. Da ne ureknem, ali nadam se da možemo da ponovimo takav uspeh", istakao je Luka.

Dodatnoj stabilizaciji ekipe, svakako će pomoći i izbor novog rukovodstva kluba, na čijem se čelu nalazi Dragan Džajić.

"Pratio sam dešavanja u klubu i drago mi je, kao uostalom i svim mojim saigračima što je klub na putu stabilizacije i oporavka. Verujem da će nam novi ljudi u upravi dati dodatnu snagu i vetar u leđa, i da ćemo na proleće razmišljati samo o dešavanjima na terenu. Takođe, moramo da izvučemo pouke i iz prethodne polusezone i ispravimo greške koje smo činili", zaključio je Luka Milunović.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još