Taksi 4

Neukrotivi vozač taksija i nespretni inspektor u novoj pustolovini! Šokantni tandem u četvrtom nastavku! 

Belgijski kriminalac, tražen u celoj Evropi zbog svojih nedela, nalazi se u zatvoru u Policijskoj stanici u Marseju gde ga čuvaju 24 časa pre nego što treba da bude izručen na suđenje u zatvor u Kongu. Na žalost Emilijena, koga glumi Frederik Difental, zatvorenik ga prevari i ubedi ga da ga pusti iz zatvora. Posle ovog događaja Emilijen je otpušten, ali, na sreću, u pomoć mu stiže njegov prijatelj Danijel (Semi Naseri). Danijel mu kaže gde se kriminalac nalazi, budući da je on bio taj koji ga je prevezao posle bekstva iz Policijske stanice ne znajući za njegov identitet. Posle svih događaja, Emilijen dobija nazad svoj stari posao pošto kaže nadređenom gde se kriminalac nalazi…

Film je na dan premijere u Francuskoj pogledalo 450.000 gledalaca, od kojih je 43.000 bilo u Parizu.

Režiju filma potpisuje Žerard Kravčik, scenario je delo Lika Besona, dok su u glavnim ulogama, kao i pre, Semi Naseri i Frederik Difental.

Inače, od 17. aprila, samo u VIP-sali multipleksa "Kolosej" u TC "Ušće", četvrti deo filma "Taksi" će biti predpremijerno prikazivan. Ovaj film u zvaničnu distribuciju kreće tokom maja. 

Pogledajte još