Bakuta maže uljem golišavog Noleta

Naš najbolji teniser Novak Đoković zvezda je nove smešne reklame za teniske rekete „Head”. Kompanija „Head”, čije je rekete Novak počeo da koristi početkom ove sezone, rešila je da iskoristi popularnost, ali i Novakove zabavljačke sposobnosti da snimi reklamu. 

Video počinje Novakovom igrom protiv izvesnog Svensona (rezultat 6:3, 1:1, 40:15, naravno za našeg trenisera), kad ga Svenson šalje na tribine odličnim smečom. Ipak, Novak uspeva lopticu da vrati u polje i osvoji poen, a nakon toga kreće „ponovljeni” snimak poena. 

Novak se penje na tribinu gde ugleda prelepu plavušu i počinje da flertuje s njom. Prvo joj pokazuje pudlu koju je napravio od balona, a onda i zavidan igrački talenat kada u stilu „Đoganija” izvodi kratak ples sa još četvoricom likova. Tada podiže majicu i pokazuje ukrase na bradavicama i počinje ritmički da ih vrti, na šta se baba, koja sedi pored devojke, oduševljava i uzima ulje kojim maže našeg tenisera. 

Ali, ni to nije sve, Novak uspeva i da balansira reketom na nosu, uz društvo dve prave foke i dvojice članova odreda američke vojske „Foke”. Zatim, seda uz devojku i povlači kanap koji visi pored njega i biva okupan vodom, a ona ga podseća da treba da odigra „ritern”, te Novak ustaje, vraća loptu i osvaja poen. 

Reklama je snimljena pre nekoliko nedelja na plaži Delrej u Floridi i, prema rečima Roberta Samera iz kompanije „Head”, nije bilo nikakvih problema tokom snimanja i svi su se odlično zabavljali. Ipak, on za „24 sata” nije mogao da otkrije koliko je koštalo celo snimanje.
Nadamo se da će Novak i dalje snimati komične reklame, a do tada možete da uživate u ovoj na našem sajtu. 

www.24sata.rs

Pogledajte još