Žena sa kukovima šriokim 2,5 metra: "Imam super seksualni život"

0

Mikel Rafineli je majka četvoro dece, sa možda najširim kukovima na svetu od neverovatnih 2,5 metra. Mada bi mnogi pomislili da ona prikriva svoje obline Rafineli kaže da je ponosna na svoje "obline" i da ih "održava" sa 3000 kalorija dnevno,

Kako prenosi Closer Online, njen suprug Redži Bruks, s kojim je u braku deset godina, obožava njenu figuru.

Volim kako izgledam i ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bih bila na dijeti jer nemam zdravstvenih problema. Obožavam meksičku kuhinju, engleski doručak i krompiriće. Moj suprug misli da je moja figura vrlo seksi i odlično se zabavljamo u krevetu – ne postoji poza koju ne možemo izvesti! Svaki dan mi govori koliko sam lepa. Muškarci ne vole mršave devojke, oni vole oblik peščanog sata“, objašnjava ona.

Mikel je visoka 164 centimetra i kroz vrata prolazi bočno, kod kuće ima stolce koji su pojačani čeličnim okvirima i ne može ući u automobil. Spava u krevetu širem od dva metra.

Kao tinejdžerka bila je mršava, a počela je da se goji pošto je rodila prvo dete, s 22 godine: “Uvek kažem da je to sve zbog trudnoća. Ne znam zašto bih inače sve kile išle baš u bokove. Iako, puno jedem. Za doručak jedem jaja sa slaninom i kobasicama i malo krompira, za ručak prženu ribu i pomfrit, a večera je glavni obrok. Volim piletinu na roštilju uz pirinač ili krompir. Pojedem veliku porciju, ali nisam pohlepna. Za međuobroke jedem kikiriki, pločice od zobenih pahuljica i čips“, ispričala je ona.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.