Žena sa kukovima šriokim 2,5 metra: "Imam super seksualni život"

Kako prenosi Closer Online, njen suprug Redži Bruks, s kojim je u braku deset godina, obožava njenu figuru.

"Volim kako izgledam i ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg bih bila na dijeti jer nemam zdravstvenih problema. Obožavam meksičku kuhinju, engleski doručak i krompiriće. Moj suprug misli da je moja figura vrlo seksi i odlično se zabavljamo u krevetu - ne postoji poza koju ne možemo izvesti! Svaki dan mi govori koliko sam lepa. Muškarci ne vole mršave devojke, oni vole oblik peščanog sata", objašnjava ona.

Mikel je visoka 164 centimetra i kroz vrata prolazi bočno, kod kuće ima stolce koji su pojačani čeličnim okvirima i ne može ući u automobil. Spava u krevetu širem od dva metra.

Kao tinejdžerka bila je mršava, a počela je da se goji pošto je rodila prvo dete, s 22 godine: "Uvek kažem da je to sve zbog trudnoća. Ne znam zašto bih inače sve kile išle baš u bokove. Iako, puno jedem. Za doručak jedem jaja sa slaninom i kobasicama i malo krompira, za ručak prženu ribu i pomfrit, a večera je glavni obrok. Volim piletinu na roštilju uz pirinač ili krompir. Pojedem veliku porciju, ali nisam pohlepna. Za međuobroke jedem kikiriki, pločice od zobenih pahuljica i čips", ispričala je ona.

(old_image)

Pogledajte još