Otac Rubine iz Milionera sa ulice navodno hteo da je proda

LONDON, 19. aprila 2009. (Beta-AFP) - Otac Rubine Ali, male Indijke koja je igrala u filmu "Milioner sa ulice", navodno je pokušao da proda devetogodišnju ćerku da je "spase" o života u kartonskim naseljima Mumbaja.

Britanski tabloid Njuz of d vorld objavio je u nedelju priču u kojoj tvrdi da je Rafik Kureši tražio 20 miliona rupija (310.000 evra) da ustupi na usvajanje devojčicu koja je širom sveta poznata kao Latika iz filma Denija Bojla. List navodi da je poslao u Mumbaj reportera koji lažno se predstavio kao bogati šeik iz Dubaija koji je, dirnut filmom, želeo da usvoji devojčicu.

"Da, mi razmišljamo o Rubininoj budućnosti", rekao je otac lažnom šeiku i zamolio ga da o uslovima razgovara sa jednim rođakom koji bolje govori engleski jezik. "Ako želite da je usvojite, možemo da razgovaramo o tome, ali roditelji bi zauzvrat želeli kompenzacije", rekao je rođak. Otac, koji se ranije u više navrata žalio da nije imao finansijske koristi od uspeha "Milionera sa ulice", navodno je rekao i da Rubina "nije obično dete, ona je oskarovsko dete".

Pogledajte još