Tviteraši birali posao iz snova: Degustator čokolade ili "dr mr"

0

"Posao iz snova" – bila je danas jedna od aktuelnih tema na društvenoj mreži Tviter, a korisnici su pod haštagom #PosaoIzSnova ostavljali različite, veoma duhovite i neobične predloge.

Tviteraši su pisali da je za njih posao iz snova da budu penzionisano vojno lice, profi skijaš, vlasnik nekretnina, odnosno stanova za izdavanje.

Svidelo im se i čuvanje krava u Alpima i isprobavanje bele Milka čokolade, rad na plantaži mandarina…

Neki posetioci te društvene mreže bili su skromni, pa su napisali da je najbolji posao za njih – bilo koji – jer je kriza i teško je zaposliti se i sačuvati posao.

Tviterašima se naročito dopao predlog i viđenje jednog njihovog “kolege” sa mreže koji je napisao da je za njega posao iz snova “onaj koji te tera da stalno učiš nešto novo i kome se raduješ. I koji ti ne ugrožava zdravlje. Svakom drugačiji”.

Tviteraši su pokušali da budu duhoviti pa su tako napisali i da bi voleli da budu “neki dr mr i ništa ne rade”, zatim degustatori čokolade, da ih neko plaća zato što tvituju, da budu biznismeni i imaju puno para, političari, pišu scenarije za latinoameričke serije.

Jedan od tviteraša naveo da je da je za njega posao iz snova da bude uočavalac latiničnih natpisa ustanova u Novom Sadu.

(Tanjug.rs)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.