Šta to muškarci rade pogrešno tokom seksa?

Insistirate da joj pružite oralni seks

Žene ponekad jednostavno nisu raspoložene da prime oralni seks. Razlozi mogu biti brojni - možda partnerka nije stigla da obavi depilaciju ili pak priželjkuje odnos u kojem se gledate oči u oči. Nemojte zahtevati da joj pružite oralni seks ako kaže da nije raspoložena i nemojte zahtevati da vam da objašnjenje. Bacite se na druge vruće igrice.

Predug seks

Žene vole seks, ali nakon 10 ili 20 minuta akcije, one su u većini slučaja na rubu orgazma. Ako se seks oduži, žena će možda početi da se pita radi li nešto pogrešno. U slučaju da seks traje predugo, pokažite partnerki šta vas posebno uzbuđuje ili se malo odmorite i nakon pet minuta pokušajte ponovno.

Preskačete predigru

Ako vam cilj nije seks na brzaka u automobilu ili dva minuta pre kretanja na posao, nema razloga da preskačete predigru, posebno ako u obzir uzmete činjenicu da nekoliko trenutaka predigre može da napravi značajnu razliku u količini užitka. Ukoliko partnerku promatrate u donjem vešu i jasno joj date do znanja da vam se sviđa ono što vidite, to će dodatno zagrejati atmosferu.

Upoređujete je s drugima

Naravno da spoznaja da može zadovoljiti svog partnera prija svakoj ženi, međutim one zapravo ne žele da budu onakve kakve su bile vaše bivše partnerke, čak i ako su najbolje. Držite se standarda kao što su rečenice: "Ti si tako seksi" i uverite se koliko komplimenti mogu uticati na kvalitet seksa.

Jutarnji seks

U filmovima su žene itekako raspoložene za jutarnji seks i izgleda da im je seks u cik zore potpuno erotičan. Međutim, u stvarnom svetu postoje stvari kao što su jutarnji zadah i puna bešika. Osim toga, ako ste prethodne večeri uživali u akciji, postoji velika šansa da se ujutro probudite s velikom potrebom za tušem i sapunom. Stoga, iako vam jutarnji seks zvuči kao odlična ideja, razmislite još jednom.

Neprimereni "prljavi razgovori"

Ono što je neprimereno zavisi od pojedinca do pojedinca. Ako svoju partnerku ne poznajete dovoljno ili pak ne znate šta radite, ta šaputanja na jastuku bi mogla zvučati potpuno neprimereno i uvredljivo. Ako niste sigurni da li je spremna na seksi šaputanja, recite joj da mislite da joj je telo jako seksi, a ukoliko ne dobijete odgovor, ne nastavljate s pričom.

(T-portal)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.