Kraljevo: Ukrao 12.000 evra, novac mu pojeli miševi

0

Kraljevačka policija uhapsila je Slobodana Sekulića (74) iz sela Samail zbog sumnje da je ukrao 12.000 evra. Osumnjičeni lopov nije imao mnogo sreće pošto su mu polovinu novca pojeli miševi.

Sekulić je novac krao u više navrata iz jedne porodične kuće u Bapskom polju kod Kraljeva, prenosi Blic. On je u kuću upadao koristeći ključ, koji je bio ispod otirača ulaznih vrata.

Osumnjičeni je 5.000 evra zamotao u stare novine i sakrio ih na krovu šupe. Kada je posle izvesnog vremena hteo da uzme novac, našao je samo sitne izgrickane ostatke.

Po navodima “Blica”, Sekulić je u Bapsko polje dolazio kako bi pomagao nepokretnom poznaniku, ali je i obavljao seoske poslove kod njegovih komšija.

Prošlog leta je primetio kako jedna od komšinica ostavlja ključ ispod otirača ulaznih vrata, pa je tako odlučio da se njime posluži i upadne u kuću.

Ušao je u kuću i s jedne gomile od 20.000 evra koju je pronašao malo-pomalo uzimao novac. Izneo je 12.000 evra kada je potkradanje primetila vlasnica kuće.

U prvi mah pomislila je da nedostaje 500 evra. Pošto se Sekulić motao oko kuće, ona ga je isprepadala i on joj je vratio tih 500 evra. Ali, ubrzo je primetila da joj nedostaje 12.000 evra pa je slučaj prijavila policiji.

Osumnjičeni je veći deo ukradenog novca trošio na kafane i putovanja, a deo je iskoristio za renoviranje kuće u Samailu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.