Kraljevo: Ukrao 12.000 evra, novac mu pojeli miševi

Sekulić je novac krao u više navrata iz jedne porodične kuće u Bapskom polju kod Kraljeva, prenosi Blic. On je u kuću upadao koristeći ključ, koji je bio ispod otirača ulaznih vrata.

Osumnjičeni je 5.000 evra zamotao u stare novine i sakrio ih na krovu šupe. Kada je posle izvesnog vremena hteo da uzme novac, našao je samo sitne izgrickane ostatke.

Po navodima "Blica", Sekulić je u Bapsko polje dolazio kako bi pomagao nepokretnom poznaniku, ali je i obavljao seoske poslove kod njegovih komšija.

Prošlog leta je primetio kako jedna od komšinica ostavlja ključ ispod otirača ulaznih vrata, pa je tako odlučio da se njime posluži i upadne u kuću.

Ušao je u kuću i s jedne gomile od 20.000 evra koju je pronašao malo-pomalo uzimao novac. Izneo je 12.000 evra kada je potkradanje primetila vlasnica kuće.

U prvi mah pomislila je da nedostaje 500 evra. Pošto se Sekulić motao oko kuće, ona ga je isprepadala i on joj je vratio tih 500 evra. Ali, ubrzo je primetila da joj nedostaje 12.000 evra pa je slučaj prijavila policiji.

Osumnjičeni je veći deo ukradenog novca trošio na kafane i putovanja, a deo je iskoristio za renoviranje kuće u Samailu.

Pogledajte još