Opomena: Zapaljen automobil funkcionera SNS

- Nikome ne dugujem, niti je meni iko dužan, ličnih neprijatelja nemam. Ovo je politička opomena koju su mi poslali neistomišljenici iz moje partije. Automobil mi je bio parkiran na svega nekolio metara od terase stana u kojem živimo supruga i ja sa malom decom. O svemu je obavešten vrh stranke - kaže Radoslav Jevremović, bivši predsednik Gradskog i Okružnog odbora SNS u Sremskoj Mitrovici.

Političke razmirice unutar mitrovačkih naprednjaka traju već duže vreme, a između članova SNS u Mitrovici izdvojilo se nekolio struja. Dobri poznavaoci političkih prilika smatraju da je bačen Molotovljev koktel opomena Radoslavu Jevremoviću da ne pretenduje na vođstvo u gradskom odboru.

Milan Kovačević, poverenik Gradskog odbora SNS potvrdio je da je o incidentu obavešteno rukovodstvo SNS u Beogradu, te da će mitrovački gradski odbor održati večeras vanrednu sednicu i izdati saopštenje za medije.

Uviđaj na licu mest izvršili su pripadnici PU Sremska Mitrovica i Odeljenja za vanredne situacije. Slučaj je predat Osnovnom javnom tužilaštvu i okvalifikovan kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti. Za počiniocem traga mitrovačka policija.

Pogledajte još