Melburn: Ana Ivanović se ljubakala na plaži sa novim dečkom

0

Nekada najbolju teniserku sveta Ana Ivanović ”ulovili” su paparaco fotografi kako se na plaži u Melburnu ljubi sa novim dečkom Markom Stilitanom. Ana je igrala na Otvorenom prvenstvu Australije, ali po izbacivanju u osmini finala od Agnješke Radvanske nije napustila najmanji kontinent.

Najlepša teniserka na svetu uslikana kako razmenjuje nežnosti s 26-godišnjim Englezom, inače dobrim drugom Novaka Đokovića koji ih je i upoznao

Trenutno 13. teniserka sveta bez dečka je bila od 2010. godine, kada je raskinula sa australijskim golferom Adamom Skotom. Mark je, ako je verovati internetu, engleski teniser star 26 godina s prebivalištem u Monaku, a Anu je upoznao zahvaljujući Novaku Đokoviću koji im je i zajednički prijatelj.

Fotografije na kojima se vidi kako Ana i Mark dolaze na napušteni deo plaže u Melburnu, spuštaju stvari, a zatim se dugo i strasno ljube napravili su australijski fotografi, a fotke su završile u jednoj belgijskoj agenciji i dostupne su svim medijima koji za njih plate oko 250 evra/kom.

Slike će iznenaditi mnoge zaljubljenike u njen lik i delo, ali na kraju krajeva, Ana nije uradila ništa zabranjeno.

(Telegraf)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.