Zaboravljeni pobednici muzičkih takmičenja: Mirna, traži svoja prava, nemoj da prođeš kao mi

0

Pobednici "Prvog glasa Srbije" Mirni Radulović svi prognoziraju sjajnu karijeru, ali istovremeno pobednici sličnih muzičkih takmičenja poručuju da je ovako stečena slava kratkog daha i da će, ukoliko želi da napravi ime, to morati da izgura sama.

– Svaki pobednik bilo kog muzičkog takmičenja dobije, uglavnom, jedino afirmaciju. Ja sam posle godinu dana, koliko je prošlo od moje pobede u “Prvom glasu”, rešio da stvari uzmem u svoje ruke. Ugovor mi je istekao, a od „Prve“ nisam dobio ništa. Poručili su mi da “guram” sam, a da će me oni podržati, ako bude potrebno. Napravio sam sebi pesmu, pisao sam tekst i muziku, a aranžman se upravo radi. Pratio sam ovogodišnje takmičenje “Prvog glasa Srbije” i navijao sam za Mirnu. Ipak, poručio bih joj – u se i u svoje kljuse – rekao je za “Blic” Davor Jovanović.
 

Ipak na Prvoj TV govore sasvim drugačije.
Mirna je pobedom u “Prvom glasu” dobila 100.000 evra. “Za nju se priprema album; kompletna produkcijska i marketinška mašinerija – angažovanje autora, izbor tekstova, kompozicija, snimanje, kao i promocija. A Davora što se tiče,  on je sam kriv što je saradnja prekinuta, i on to zna –  kaže Slađana Paunović sa Prve TV.

Priča Adnana Babajića je slična Davorovoj. Pobedio je u “Operaciji trijumf”, ali tek je nakon četiri godine dočekao svoj album prvenac. Finansirala ga je produkcijska kuća “Emoušn”, koja je realizovala ovaj šou, ali ovaj pevač tvrdi da je oštećen.
 
Neka Mirna traži ono što je zaslužila. Moraće puno da radi da bi uspela. Meni je bilo obećano sve odmah, nakon pobede. I album i promocija. Dobio sam sve to nakon četiri godine kada efekat nije isti jer su me svi zaboravili. Mirni savetujem da traži svoja prava, odmah! Da sam ja bio pametniji i potraživao sve što mi je obećano, možda bih sada izdao drugi album – kaže Adnan. 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.