Mateja Kežman nasrnuo na suprugu, policija intervenisala

0

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman pre nekoliko dana imao je sukob sa suprugom u stanu na Vračaru u kom Emilija trenutno živi sa decom, zbog čega je ona pozvala policiju.

– Mateja je, očigledno prethodno iznerviran, došao u stan na Vračaru gde Emilija živi sa decom i odmah je počeo da viče. Kako sam čuo, tokom svađe nije birao reči, pa se ona, kako je kasnije ispričala, zabrinula za bezbednost i tako uplašena pozvala policiju kako bi sprečila eventualni fizički obračun – priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da su nadležni organi odmah reagovali nakon prijave.

Policija je brzo došla i situacija se smirila. Dok ih nije videla na vratima, Emilija je bila u panici. Ovo je bio veliki šok za nju. Pretpostavljam da je Kežmanov povod za ovakvu žučnu svađu i napad na suprugu bio intervju koji je ona dala pre nekoliko dana za jedne novine u kome spominje da nije brižan otac i da za decu pita SMS-ovima. Mateja i Emilija su dali izjave policiji tako da ćemo videti kako će se sve završiti – završio je naš izvor koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

Kada smo pozvali Emiliju da čujemo njenu stranu priče, supruga poznatog fudbalera je bojažljivim glasom odgovorila:

Stvarno ne mogu da pričam o tome. Međutim, ipak je nastavila.

Nije me fizički napao. Nismo se fizički obračunavali. Ne mogu da dajem nikakve informacije o tome – izjavila je Kežmanova supruga za “Alo!”, a na naše pitanje da li su i deca bila u stanu u trenutku kada je policija intervenisala, Emilija nam je potvrdno odgovorila.

Da, tu sam bila sa decom u stanu. A odakle vam ta informacija? – kratko je prokomentarisala, a onda na našu konstataciju da vidimo da joj nije prijatno da priča na ovu temu, majka troje dece je rekla:

Uopšte nije. Stvarno ne želim da pričam o tome, samo mogu da kažem da nismo fizički napadnuti ni ja ni deca.

Za razliku od svoje supruge, koja je potvrdila da je incidenta bilo, Mateja Kežman sve negira.

Bože, kakva glupost! Ima li kraja lažima i glupostima – bio je komentar koji je najpre dao Kežman, da bi nas potom optužio za golgotu.

I još jednu stvar da ti kažem i to napiši takođe. Razapeli ste Gospoda Isusa Hrista, pokušavate isto sa mitropolitom Amfilohijem, vladikom Artemijem, pa šta ja jadni mali i grešni mogu da očekujem od vas… Da vam Bog oprosti svaku laž i svako slovo koje ste napisali i izgovorili! Zbogom!

Alo.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.