Mateja Kežman nasrnuo na suprugu, policija intervenisala

- Mateja je, očigledno prethodno iznerviran, došao u stan na Vračaru gde Emilija živi sa decom i odmah je počeo da viče. Kako sam čuo, tokom svađe nije birao reči, pa se ona, kako je kasnije ispričala, zabrinula za bezbednost i tako uplašena pozvala policiju kako bi sprečila eventualni fizički obračun - priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da su nadležni organi odmah reagovali nakon prijave.

- Policija je brzo došla i situacija se smirila. Dok ih nije videla na vratima, Emilija je bila u panici. Ovo je bio veliki šok za nju. Pretpostavljam da je Kežmanov povod za ovakvu žučnu svađu i napad na suprugu bio intervju koji je ona dala pre nekoliko dana za jedne novine u kome spominje da nije brižan otac i da za decu pita SMS-ovima. Mateja i Emilija su dali izjave policiji tako da ćemo videti kako će se sve završiti - završio je naš izvor koji je insistirao na tome da ostane anoniman.

Kada smo pozvali Emiliju da čujemo njenu stranu priče, supruga poznatog fudbalera je bojažljivim glasom odgovorila:

- Stvarno ne mogu da pričam o tome. Međutim, ipak je nastavila.

- Nije me fizički napao. Nismo se fizički obračunavali. Ne mogu da dajem nikakve informacije o tome - izjavila je Kežmanova supruga za “Alo!”, a na naše pitanje da li su i deca bila u stanu u trenutku kada je policija intervenisala, Emilija nam je potvrdno odgovorila.

- Da, tu sam bila sa decom u stanu. A odakle vam ta informacija? - kratko je prokomentarisala, a onda na našu konstataciju da vidimo da joj nije prijatno da priča na ovu temu, majka troje dece je rekla:

- Uopšte nije. Stvarno ne želim da pričam o tome, samo mogu da kažem da nismo fizički napadnuti ni ja ni deca.

Za razliku od svoje supruge, koja je potvrdila da je incidenta bilo, Mateja Kežman sve negira.

- Bože, kakva glupost! Ima li kraja lažima i glupostima - bio je komentar koji je najpre dao Kežman, da bi nas potom optužio za golgotu.

- I još jednu stvar da ti kažem i to napiši takođe. Razapeli ste Gospoda Isusa Hrista, pokušavate isto sa mitropolitom Amfilohijem, vladikom Artemijem, pa šta ja jadni mali i grešni mogu da očekujem od vas... Da vam Bog oprosti svaku laž i svako slovo koje ste napisali i izgovorili! Zbogom!

Alo.rs

Pogledajte još