fbpx

Ubistvo na Banovom Brdu: Suprugu probušila lobanju bušilicom

- Bebisiterka je oko 8.30 sati došla u stan Marića, kako bi čuvala njihove sinove od dve i po i četiri godine. Kad je ušla, zatekla je jeziv prizor. Branko je ležao u lokvi krvi u krevetu u spavaćoj sobi, a njegova supruga, kojoj je pena izbijala na usta, bila je na podu u drugoj sobi. Najstrašnije je to što su njihovi sinovi sedeli pored tela roditelja. Ne znamo šta su tačno deca videla, ali su bila potresena. Bespomoćno su dozivali oca i majku pokušavajući da ih probude - prenosi "Kurira" izjavu neimenovanog izvora.

- Branko i Sabin imali su veoma čudne povrede, pa ne isključujemo mogućnost da je u zločin umešana i treća osoba, ali to će biti utvrđeno istragom - piše "Kurir" navode neimenovano izvora istrade ovog strašnog zločina na Banovom Brdu.

Navodno se sumnja da je Sabin ubila Branka dok je spavao.

- Branko je ležao u krevetu s povredama i rupom na glavi. Pretpostavljamo da ga je žena udarcima onesvestila dok je spavao, da bi mu onda probušila lobanju bušilicom! Kad je videla šta je uradila, Sabin je, navodno, popila veću količinu tableta. Imala je i ranu od noža u stomaku - kaže sagovornik "Kurira".

Žena je bez svesti prevezena u Urgentni centar.

- Branko je, navodno, nameravao da ostavi Sabin zbog druge žene iz Ugande, koju je upoznao dok je bio u mirovnoj misiji. Sabin navodno nije mogla da se pomiri sa činjenicom da će ostati sama s decom pa se odlučila na ovako brutalan zločin. Inače, Branko je ranije bio u braku sa Srpkinjom, s kojom ima ćerku, a posle se venčao sa Sabin - kaže izvor "Kurira".

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.