Mišković stigao na sahranu majke - Jake policijske snage obezbeđuju groblje

Na Novo groblje je oko pola deset prvi stigao Marko Mišković, koji je takođe trenutno u pritvoru zbog hapšenja u slučaju sporne privatizacije putarskih preduzeća.

Posle Marka stigla je njegova sestra Ivana u pratnji supruga Gorana Karića, a zatim su ušli u kapelu.
Desetak minuta kasnije u džipu sa zatamnjenim staklima policija je iz pritvora dovezla i Miroslava Miškovića, koji je takođe ušao u kapelu, javlja Blic.

Jake policijske snage obezbeđuju groblje gde će biti sahranjena majka Miroslava Miškovića. Žandarmerija je raspoređena na ulazu u groblje i ispred kapele gde su se okupili rođaci i prijatelji.

Žandarmerija preusmerava vozila ne dozvoljavajući da priđu ulazu u groblje, kao i na dvadesetak metara od kapele, gde je parkiran džip iz kog je izašao Mišković.

Telo Verice Mišković (91), majke Miroslava Miškovića preneto je u četvrtak ujutro u Beograd posle opela u porodičnom domu u selu Bošnjane kod Varvarina. Meštani ovog sela, koje danas broji oko 2.500 duša, pričaju za "Novosti" da je ogroman broj ljudi, daljih rođaka, prijatelja i komšija došao, kako je običaj, da upali sveću pokojnici i izjavi saučešće Đorđu Miškoviću, Veričinom suprugu i bližoj rodbini.

(Blic, Novosti)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.