Dobro čuvane tajne vitkih linija Anđeline Džoli, Gvinet Paltrou, Dženifer Aniston, Džesike Albe...

Anđelina Džoli jede hranu pripremanu na pari

Jedna od najpopularnijih glumica na svetu - Anđelina Džoli kada se priprema za fizički naporne uloge u akcionim filmovima jede isključivo hranu pripremanu na pari, bez začina i dodataka. Takođe, pored povrća, ona uživa i u mesu i ribi koji spremljeni na ovaj način imaju znatno manje kalorija. Mada, kada je vidimo koliko je mršava danas, možda joj ne bi bilo loše i da pojede nešto malo kaloričnije, zar ne?

Gvinet Paltrou je navučena na proteinske pločice

Glumica koja spada među "opsednute zdravom hranom i vežbanjem" - Gvinet Paltrou ima niz malih tajni za svoj, mora se priznati, savršen izgled. Kada se spremala za ulogu u "Iron Manu 2", Gvinet je umesto doručka jela specijalne proteinske pločice kako bi imala potrebnu snagu. Pitamo se samo da li je posle te iste pločice prodavala na svom sajtu Goop.com na kome uvek otkriva svoje tajne, a i lepo ih unovčava.

Dru Barimor se ne odriče ničega, ali smanjuje porcije

- Ne želim da živim život koji mi ne dozvoljava da jedem ono što želim - izjavila je svojevremeno Dru Barimor, koja je odnedavno i mama. Ona u kući ima male posude i tanjire u kojima servira male porcije hrane koju obožava i na taj način se ne lišava užitaka, ali drži pod kontrolom svoju težinu. Sada znamo zašto je Dru oduvek tako slatka - jednostavno uživa u svemu u životu.

Hilari Daf se kune u samokontrolu

Hilari Daf ima jedan naizgled jednostavan trik: prestaje je da jede pre nego što oseti sitost ili, što bi se kod nas reklo, "prestani kada ti je najslađe".
- Ako osećate da ste siti, to znači da ste pojeli previše - kaže Hilari Daf, a mi ćemo morati da se složimo s njom iz ličnog iskustva.

Dženifer Aniston veruje da čovek mora da se edukuje o ishrani

- Dugo mi je trebalo da naučim da izgladnjivanje nije put do savršene linije. Važno je edukovati se o hrani i naučiti da slušaš svoje telo. Važno je znati za čime telo zaista žudi - posavetovala je sve koji se bore sa kilogramima uvek zgodna, nikad premršava, Dženifer Aniston. Samo još da damama otkrije tajnu svoje savršene kose i njena misija je ispunjena.

Džesika Alba uživa u niskokaloričnim desertima i sušenom voću

Džesika Alba nikada nije imala problema sa kilogramima, jer joj je priroda dala tu sreću da bude vitka. Međutim, ni u njenom slučaju nije sve "tek tako", već i ona pazi šta jede, posebno kada su dezerti u pitanju. S obzirom da u njenoj porodici svi pate od visokog holesterola, Džesika je odlučila da od mladosti pazi šta jede. Tako, kada joj duša poželi slatko, umesto masnih čokoladnih dezerta, ova lepotica bira smrznuti jogurt ili sušeno voće. Mudra devojka, nema sumnje.

Ako ne verujete nutricionistima i saveti onih koji vas okružuju nikako da vam "uđu u glavu", eto, poslušajte ove glumače dive, jer one najbolje znaju kako je to izaći pred kameru kada svi očekuju da izgledate bez greške.

Pogledajte još