Ulična kamera snimila porođaj ispred tržnog centra (VIDEO)

0

Kamere ispred jednog tržnog centra u Velikoj Britaniji snimile su porođaj 25-ogodišnje Kim Lejton, koja nije uspela da stigne do bolnice. Obezbeđenje je mislilo da je pijana, kada je krenula da posrće na trotoaru.

Poznato je da su ulice Velike Britanije skoro u potpunosti pokrivene kamerama, a evo i još jednog dokaza da za njih privatnost nije sasvim poznat pojam. Naime, ulične kamere ispred jednog tržnog centra snimile su porođaj 25-ogodišnjakinje Kim Lejton, a video se ubrzo našao i na YouTubeu i možete ga pogledati u nastavku.

Kada je osetila da porođaj počinje, Lejtonova se u pratnji majke u dva ujutru uputila ka bolnici. Međutim, nije uspela da stigne i sve se desilo na trotoaru ispred tržnog centra. Obezbeđenje je najpre mislilo da je pijana kada su je videli kako posrće i seda na trotoar. Ali kada su shvatili da se porađa požurili su joj u pomoć.

Dok mi je mama pomagala da izađem iz automobila, osetila sam da bebina glava izlazi – priča srećna mama Kim Lejton i dodaje da je “skinula pantalone na ulici, jednom se napela i beba je već bila u rukama njene majke”.

Iako su sigurnosne kamere ugrozile privatnost Lejtonove, ipak su joj i pomogle su joj jer ju je obezbeđenje videlo, donelo joj ćebe i smirivalo dok hitna pomoć nije stigla.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.