Ulična kamera snimila porođaj ispred tržnog centra (VIDEO)

Poznato je da su ulice Velike Britanije skoro u potpunosti pokrivene kamerama, a evo i još jednog dokaza da za njih privatnost nije sasvim poznat pojam. Naime, ulične kamere ispred jednog tržnog centra snimile su porođaj 25-ogodišnjakinje Kim Lejton, a video se ubrzo našao i na YouTubeu i možete ga pogledati u nastavku.

Kada je osetila da porođaj počinje, Lejtonova se u pratnji majke u dva ujutru uputila ka bolnici. Međutim, nije uspela da stigne i sve se desilo na trotoaru ispred tržnog centra. Obezbeđenje je najpre mislilo da je pijana kada su je videli kako posrće i seda na trotoar. Ali kada su shvatili da se porađa požurili su joj u pomoć.

- Dok mi je mama pomagala da izađem iz automobila, osetila sam da bebina glava izlazi - priča srećna mama Kim Lejton i dodaje da je "skinula pantalone na ulici, jednom se napela i beba je već bila u rukama njene majke".

Iako su sigurnosne kamere ugrozile privatnost Lejtonove, ipak su joj i pomogle su joj jer ju je obezbeđenje videlo, donelo joj ćebe i smirivalo dok hitna pomoć nije stigla.

Pogledajte još