Zlostavljanja u Holivudu: "Terali su me da raširim noge, video su pokazivali na zabavama"

Danas 40-godišnja Britanka, rekla je kako ju je jedan događaj obeležio nakon što ju je, još kao 18-godišnjakinju, osramotio reditelj kojeg nije imenovala. Naime, glumica je otkrila da je reditelj svima pokazivao video u kojem je bez objašnjenja bila prisiljena da čini stvari zbog kojih se osećala loše.

"Kada sam imala samo 16 godina, bila sam prisiljena da radim stvari koje nije trebalo da radim. Osećala sam se odvratno. Iskorišćavali su me, ali u tom trenutku nisam znala kako da reagujem jer radilo se o "profesionalnom okruženju". Bilo je i drugih ljudi u prostoriji, a jedna od njih bila je i žena", rekla je glumica i nastavila: "Reditelj mi je tražio da sednem i noge prebacim preko naslona stolice, a kamera je bila postavljena tako da snima tačno pod moju skunju. Terali su me da se dodirujem zamišljajući lika u kojeg sam zaljubljena".

"Nekoliko godina kasnije saznala sam da je reditelj taj video pokazivao drugim ljudima iz industrije, ali ne kao video vezan za audiciju već na privatnim zabavama", rekla je Tendi Njuton.

Pogledajte još