VIP "Veliki brat" na B92

0

Veliki brat sa poznatim ličnostima emitovaće se na Televiziji B92. Vreme početka prikazivanja popularnog TV formata još nije određeno, ali se na njegovoj pripremi intenzivno radi.

Kako Blic saznaje, do poslednjeg trenutka je u igri bila Prva televizija, međutim ipak je odlučeno da to bude B92. Dakle, pored „Farme“, koja kreće uskoro na „Pinku“, još jedan rialiti program, i to onaj koji je među prvima sa zapada stigao na ove prostore, vraća se na male ekrane.

„Veliki brat“ je pre nekoliko godina emitovan na B92. Predstavnici te televizije nisu juče želeli da potvrde našu informaciju. Rečeno nam je da VIP „Veliki brat“ trenutno nema u šemi, što bi moglo da znači da će emitovanje početi na jesen.

U prolećnoj šemi nema „Velikog brata“. Naše gledaoce, pored trenutno aktuelnih serija, kultnih filmova, ekskluzivnih sportskih prenosa i najbolje informative, očekuje nova sezona tok-šou emisije „Između dve vatre“, novi cooking format „Titova kuhinja“, kao i serija „Stivena Sigala: Pravda za sve“ – prenela nam je stav B92 Katarina Panić, PR televizije.

„Blic“ je nedavno pisao da se sprema regionalno izdanje „Velikog brata“ i da će ga Producentska kuća „Emoušen“ raditi u saradnji sa kolegama iz Hrvatske – televizijom RTL. Međutim ni u „Emoušenu“ nisu bili spremni da sada daju izjave o tome.

Dosadašnji pobednici serijala VIP „Veliki brat“ bili su bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani, kreatorka iz Podgorice Mirjana Đurović Mimi, pčelar iz Kupinova Miki Đuričić i Švaba iz filma „Rane“ Milan Marić.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.