Golubac: Polio sina benzinom pa ga zapalio

0

Srđan Rajković (44) iz Šuvajića kod Golupca, zadobio je teške telesne povrede nakon što ga je otac Velibor Rajković (60) polio benzinom i zapalio.

Do incidenta je, prema saznanjima Telegrafa, došlo nakon svađe u porodičnoj kući kada su Velibor Rajković (60) i Srđan (44) fizički nasrnuli jedan na drugog. Sin je zadobio teške povrede u vidu opekotina

Do ovog incidenta došlo je nakon što su se otac i sin posvađali u svojoj porodičnoj kući, a potom i fizički nasrnuli jedan na drugog.

“U jednom trenutku, otac je u nastupu besa dohvatio flašu sa benzinom, polio sina po glavi i telu, a potom zapalio šibicom. Tom prilikom, sin je zadobio teške povrede u vidu opekotina, koje su zahvatile sedam odsto kože”, saznaje Telegraaf iz istrage.

Protiv oca policija je podnela krivičnu prijavu zbog nanošenja teških telesnih povreda, a protiv sina prekršajnu prijavu zbog verbalnog i fizičkog obračuna sa ocem.

Ovo je samo jedan u nizu porodičnih incidenata koji su u poslednje dve godine na području Braničevskog okruga u stalnom porastu. Najveća tragedija tokom ovakvih obračuna desila se u decembru 2011. godine, kada je Dejan Stoilović (42) iz Batovca, nožem usmrtio svog sina Vojkana (16) zbog čega je prvostepeno osuđen na devet godina zatvora.

(Telegraf)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.