Janković: Javor je umeo da iznenadi na Marakani

"Mi svi sa mnogo nestrpljenja i dugo iščekivanja i to ponovo pred našim navijačima, ulazimo u ovaj drugi deo sezone. Želimo da počnemo na najbolji mogući način - pobedom i da našim igrama i rezultatima povratimo poverenje kod navijača, kako bismo mogli od njih da dobijemo mnogo toga za uzvrat", rekao je Janković novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Janković je istakao da poštuje Javor, s obzirom da je ta ekipa umela da odnese bodove sa Zvezdinog stadiona.

"Od Javora očekujemo samo da budu oprezni kao što su to uvek do sada bili. Oni su ostali bez dvojice najboljih igrača i to sada pokušavaju da nadoknade. Mi se koncentrišemo samo na našu igru i svesni smo da ćemo mi u ovom meču diktirati tempo. Poštujemo Javor i dešavalo se u prošlosti da je taj klub u prošlosti umeo da odnese bodove sa Marakane", istakao je Janković.

On je kazao da njegova ekipa u meč sa Javorom ulazi u punoj snazi i snažno motivisana.

"Iza nas je dobar pripremni period i mi u ovu utakmicu ulazimo u punoj snazi i mnogo motivisani. Nemamo prava za krupne reči i samo pobedama u prolećnom delu ćemo dokazati naš kvalitet. Poznato je kako smo završili prvi deo sezone, tako da ne želim mnogo da pričam o tome", kazao je Janković.

Kapiten Zvezde Nenad Milijaš rekao je da je fokus njegove ekipe samo na utakmicu sa Javorom.

"Imali smo težak pripremni period, naš fokus je samo na sledeću utakmicu i idemo na pobedu. Svakako je dobro to što su u ekipi svi zdravi", rekao je Milijaš.

Utakmica između Zvezde i Javora igraće se sutra od 18.30 u Beograd

Beta

Pogledajte još