Valjevo: Sedam osoba uhapšeno zbog prevara

0

Valjevska policija uhapsila je u odvojenim akcijama sedam osoba zbog sumnje da su odgovorni za prevare, poreske utaje i krađe, saopšteno je danas iz policije.

Beogradski advokat S. A. (55) sumnjiči se da je u aprilu 2010. na osnovu lažne hipoteke na stan druge osobe od Alfa banke u Beogradu dobio stambeni kredit od oko šest miliona dinara, koji nije vratio.

Krivične prijave podnete su i protiv D. A. (28), odgovornog lica beogradske firme “RD Hit gradnja”, i B. D. (56), odgovornog lica beogradskog “Agrodunava”, zbog falsifikovane dokumentacije i prikazivanja fiktivnih poslova vrednih više od osam miliona dinara.Neplaćeni porezi iznose više od 2,5 miliona dinara.

Dejan S. (25) iz Vrbice kod Arandjelovca i Nebojša J. (22) iz Moravaca kod Ljiga terete se da su tokom prošle i ove godine u više navrata provaljivali u “Bekovo” odmaralište u Belanovici i krali, a potom kao sekundarne sirovine prodavali radijatore, belu tehniku, sanitarije i drugu robu vrednu preko milion dinara. Zoran P. (30) i Dragana J. (37), oboje iz Rume, sumnjiče se da su u protekla dva meseca počinili pet teških krađa na području Valjeva i ukrali robu vrednu oko 700.000 dinara.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.