PEVAČICU PRIJAVILA SESTRA: Severina privedena posle tuče u porodičnom domu?!

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak oko podne u Zagrebu.

Hapšenje je usledilo, kako piše "Jutarnji list", nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju potrage je, neprimerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom.

Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat posle ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podliva na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i posekotine. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, "skinuta" na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske stanice po mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj "preti" prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje zbog kojih se našla opet pod lupom.

Advokat Matić je za "Jutarnji" potvrdio hapšenje kazavši tek da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem i da "nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju".

Izvor blizak pevačici, pak, tvrdi da je Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje telesnih povreda. U tom stanu u Splitu u kojem živi majka sa strinom, boravila je Severina te je iznenada došla Marijana koja je, tvrdi izvor "Jutarnjeg", napala pevačicu i nanela joj povrede. Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima i zapomaže i baca se po stepeništu kako bi se samopovredila.

Upućeni u problematiku kažu i da je Severinina sestra Marijana za koju niko ne zna gde je provela proteklih 7 godina, prijavila Severinu Centru za socijalnu pomoć pre otprilike pola godine da zlostavlja mamu i onemogućava joj kontakte s njom. Istovremeno, prijavila je i svoju ćerku, Severininu rođaku Miu, da je zlostavlja telefonom. CSS je postupao po prijavi i utvrdio da je Marijana Popović, čije boravište nije uspela da utvrdi ni policija, lažno prijavila CSS-u svoju ćerku i sestru. Severinin izvor tvrdi i da je Marijana Popović sve ovo radila u dogovoru s Milanom Popovićem o čemu navodno postoje pisani dokazi u obliku izjave Milana Popovića date u CSS-u.

Izvor: Kurir.rs/Jutarnji list
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još