Bivši suprug Ejmi Vajnhaus priznao da je kriv za njenu zavisnost (VIDEO)

- Priznajem da sam bio prisutan kada je probala heroin prvi put. Ja sam kriv za to. Mislim da nikada ne bi došla u kontakt sa heroinom da nije bilo mene. Tražila je heroin od mene jednom prilikom dok smo bili u hotelu u Londonu, nisam pokušao da je odgovorim. Ne želim da umanjim svoju i naravno da žalim zbog svoje udela u svemu tome, ne samo zbog štete nanete njoj i zbog gubitka jednog mladog života, već i zbog boli kroz koju je prošla njena porodica, kao i moja porodica i ja lično - rekao je Blejk Filder-Sivil u TV emisiji "The Jeremy Kyle Show".

Blejk, koji je, kako kaže, "čist" od januara 2012. godine, takođe je rekao:

- Mislim da smo se zajedno drogirali samo četiri meseca tokom naše veze. Bili smo ovisni o heroinu. Nakon što sam izašao iz zatvora rekao sam joj da je volim i da moramo da se razvedemo. Možda smo i planirali da se u budućnosti opet venčamo.

Bivši suprug Ejmi Vajnhaus je tri puta išao na odvikavanje od droge i to zbog, kako ističe, svog sina koga ima sa Sarom Aspin.

- Ne želim da mog sina u školi izbegavaju zato što mu je otac narkoman. Želim da on bude ponosan na mene - rekao je Blejk, bivši astistent video produkcije.

Pogledajte još