I to je majka: Moja ćerka još ne puši oralno!

Dok ova žena, koja sebe naziva “kraljicom majkom”, odgovara na vrlo provokativna pitanja, njena se maloletna ćerka sve vreme nekontrolisano smeje odobravajući majčine nedolične komentare i veoma neobične životne stavove o drogi i seksu!

Inače, sajt „ask.fm“ sve je popularniji među maloletnicima, koji ga reklamiraju i preko društvene mreže „fejsbuk”. Putem sajta moguće je anonimno postaviti razna pitanja registrovanim korisnicima koji na njih daju odgovore u pisanoj ili video formi.

Nakon burnih reakcija na internetu majka je počela da moli da prestanu sa komentarima govoreći da nije ništa loše mislila. Ona je moderna majka, drugarica sa svojom kćerkom, sve pričaju jedna drugoj, zahtevala je da se snimak ukloni.

Na pitanje da li zna da njena ćerka ne puši samo nargilu, “kraljica majka” daje krajnje analitičan odgovor.
- Moja ćerka ne puši oralno, još je mala, lake droge ne koristi, cigare je zapalila samo dve - objašnjava strancima na internetu pred detetom koje još ide u osnovnu školu.

Zanimljiv je i mamin odnos prema drogama, jer na konstataciju da je narkoman, ona objašnjava da puši samo cigarete, ali da u njenim godinama nije na odmet ponekad uzeti drogu. Nakon ove mamine replike ćerka počinje da recituje: “Ko puši, zdravlje ruši, ko duva, zmaj ga čuva”!

Modno podučavanje
- Alo, ženo, ćerka ti se slikala s 12 godina u gaćicama i brushalteru. Da li vidiš u šta je pretvaraš? Jednog dana će se slikati gola i prodavaće svoje telo jer si je ti to naučila!

„Kraljica mama“: Da li si ti bio u modnoj agenciji? Tamo se ne slikaju u skafanderima, nego dve slike u vešu, dve u haljinici, a dve u pantalonicama. Prodavaće svoj izgled u časopisima i na revijama. Uđi na internet i vidi šta je buk. Možeš samo da joj zavidiš!

Na snimku koji traje sedam minuta ćerka neprekidno bodri svoju majku, a njene neobične odgovore uvek isprati nekontrolisanim smehom. Kada joj u jednom trenutku poruče da bi se ubili da imaju takvu majku, dete odgovara u maminom stilu.

- Idi, ubij se kapima za nos, odma‘, odma‘, papučom se obesi, kašikom reži vene, njoj samo tabane možete da ljubite - poručuje majkino dete.

Odgovori “kraljice majke” izazvali su veliko zgražavanje, ali i isto takve komentare, pa na konstataciju da je ku*va, ova „učiteljica života“ ima veoma zanimljivo objašnjenje.

- Od vaših prepametnih i prepoštenih mama mi ku*ve ne možemo da dođemo na red. Nadam se da si me razumela ili razumeo. Pozdravi svoju dragu mamu - poručuje “carica”.

Da li je ovo majka savremenog društva? Da li se ovakve reči govore pred detetom?”, komentar je ispod snimka koji je objavljen na “jutjubu”. Interesantno je da je neki čak i podržavaju, drugi pak uzvraćaju bljuvotinama kakve i sama govori pred detetom, a treći smatraju da socijalno i policija treba hitno da se umešaju.

Alo

Pogledajte još