NEZGODE U KREVETU: Šest bizarnih povreda tokom seksa

Vođenje ljubavi trebalo bi da bude nešto lepo u čemu parovi obostrano uživaju. Ipak, ponekad i u krevetu može doći do nezgoda koje niko ne očekuje. Neki ljudi su nakon seksa tako ostali slepi na jedno oko, gluvi, ali i u gipsu.

Ljubavni ugrizi

Iako ih mnogi praktikuju, možda ipak ne bi trebalo, jer osim što ne izgledaju lepo, mogu biti i pogubni. Tokom 2016. godine, 17-godišnji Hulio Masio Gonzales iz Meksika preminuo je od moždanog udara. Devojka ga je ugrizla i tako mu napravila krvni ugrušak, koji je putovao do njegovog mozga i ubio ga.

Gluvoća nakon poljupca

Kineskinja u svojim 20-im godinama, potražila je lekarsku pomoć nakon što je izgubila sluh posle strastvenog poljupca. Devojka je lekarima objasnila da se na rastanku poljubila s dečkom, a bolnica je kasnije objavila da je upravo taj poljubac prourokovao pritisak u ustima koji je potom izvukao bubnu opnu i devojku ostavio bez sluha. Kako su objasnili lekari, sluh bi trebalo da joj se vrati nakon dva meseca.

Ljubav je slepa

Jedan muškarac iz Sauthemptona potražio je lekarsku pomoć kada se jutro nakon strastvene noći probudio slep na jedno oko. Doktorima je rekao da je doživeo intenzivan orgazam, a oni su mu u oku pronašli krvarenje nastalo usled pritiska koji se stvorio tokom orgazma. lekari objašnjavaju da mnogi muškarci zadržavaju dah tokom orgazma i da zbog toga može doći do ovakvih povreda.

"Ne puštaj me"

Svi su sigurno videli dva psa koji ne mogu da se razdvoje nakon parenja, ali znajte da to može da se dogodi i ljudima. Upravo takva nezgoda desila se momku i devojci u Italiji, dok su razmenjivali nežnosti u moru. U jednom trenutku vagina je zarobila penis i nisu mogli da se razdvoje, pa su morali da pozovu hitnu pomoć. Ova bizarna situacija događa se kada se ne opuste mišići karlice, koji tokom orgazma imaju ritmičke kontrakcije.

Kobno skidanje brushaltera

Poznato je da muškarci nisu baš vešti u skidanju grudnjaka sa ženinog tela, ali jedan momak odneo je titulu nejnespretnijeg u toj 'disciplini'. Doktor Endru Fleming operisao je 27-godišnjaka koji je došao kod njega sa slomljenim srednjim prstom na levoj ruci. Kako je ispričao, nezgoda mu se desila tokom "pijane večeri s atraktivnom ženom". Pokušao je da joj otkopča brushalter, ali nekako je zapeo i sam sebi je slomio jedan.

Fraktura penisa

Ovo je povreda koje se boji svaki muškarac. Iako penis nema kost u sebi, tokom erekcije može da pukne. Do toga može doći tokom udarca, na primer udarca u karličnu kost žene.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još