U igri

Oskarovac Rasel Krou predvodi ekipu glumačkih zvezda u žestokom trileru o kongresmenu u usponu i istraživačkom novinaru, koji su upetljani u naizgled nepovezana brutalna ubistva. Krou igra reportera Kala Makafrija, koga ulični trag vodi u središte misterije ubistava povezanih sa omiljenim političarem i predstavnicima korporacija u uzbudljivom trileru "U igri", potvrđenog reditelja Kevina Makdonalda ( Poslednji kralj Škotske).

Zgodni, spokojni američki kongresmen Stiven Kolins (Ben Aflek) je budućnost svoje političke partije: počasna osoba koja služi kao predsedavajući odbora za nadgledanje budžeta za odbranu. Sve oči su uprte u političku zvezdu u usponu, i njegove političke takmace na sledećim izborima. Sve dok njegova asistentkinja i ljubavnica ne bude brutalno ubijena i zakopane tajne počnu da izlaze na površinu.

Makarfi zahvaljujući tome što odavno poznaje Kolinsa od nemilosrdne urednice Kamerun (Helen Miren) dobija zadatak da istraži slučaj. Kada on i njegova parnerka Dela (Rejčel Makadams) pokušaju da razotkriju identitet ubice, Makarfi će zakoračiti u zavere koje prete da poljuljaju državnu strukturu moći. I u gradu spin-doktora i bogatih medijskih i političkih magova, otkriće samo jednu istinu: kada su milijarde ulog, ničiji integritet, ljubav ili život nisu sigurni.

Pogledajte još