Prijavite se: Otvoren konkurs za najbolji posao na svetu, 100.000 australijskih dolara za šest meseci (VIDEO)

Šest australijskih država nude po jedan posao za koji se mogu takmičiti ljudi širom sveta, a uslovi rada su fantastični!

Opširnije
Sve detalje o konkursu, prijavljivanju i uslovima možete videti ovde

Za poslove se možete prijaviti ako imate između 18 i 30 godina, a prednost će imati stanovnici zemalja u kojima je jednostavno dobiti radnu vizu za Australiju, kao što su Velika Britanija, SAD, Kanada, Nemačka, Francuska, Italija, Švedska, Hong Kong, Južna Koreja, Tajvan i Japan.

Svaki od ponuđenih poslova odrađuje se za platu od ukupno 100.000 australijskih dolara za šest meseci. U tu sumu uračunati su i životni troškovi. Polovina je "čista" plata, a polovina odlazi na troškove života.

Ovo su ponuđeni poslovi:

1. Glavni zabavljač - piše osvrte na festivale i društvene događaje, komentariše ih putem Tvitera.

2. Čuvar nacionalnog parka u Kvinslendu - proverava temperaturu vode, šeta plažama, promoviše nacionalne biljke i životinje.

3. Lajfstajl fotograf - fotografiše sve što ga okružuje, sve zanimljivosti koje Melburn i njegovu okolinu čine posebnim.

4. Čuvar divljine
- istražuje ostrvo Kenguru (Kangaroo island), spava s kengurima, pliva s delfinima i morskim lavovima.

5. Istraživač okoline - upoznaje lokalne ljude, otkriva uzbudljive događaje, pustolovine i poslove za one koji žele da dođu na radni odmor u Australiju.

6. Majstor kulinarstva - putuje zemljom i isprobava specijalitete, otkriva restorane i barove.

(Izvor: Index.hr)

Pogledajte još