Serijska ljubavnica: Viđa se samo sa oženjenim muškarcima, tvrdi da popravlja brakove

"Serijska ljubavnica" iz Londona tvrdi kako su oženjeni muškarci bolji u krevetu, budući da su već istrenirani. "Volim ih jer su obično pre mene dugo imali samo jednu ženu koju su zadovoljavali. Oženjeni muškarci su sjajni, daju vam komplimente, izvode vas na ukusne večere, daruju vas i dobro su ih 'istrenirale' njihove supruge", objasnila je.

Li je oženjene muškarce počela da pronalazi nakon što je njen 28 godina stariji partner počeo da pati od impotencije. Osam godina kasnije on je preminuo, a manjak seksa nju je izluđivao. Kako bi se rešila suvišne energije, na web stranicama za upoznavanje počela je da traži potencijalne partnere za seks, prenosi The Sun.

Kako sama kaže, kandidate nije dugo tražila budući da je okolina prepuna oženjenih muškaraca nezadovoljnim stanjem u svojoj spavaćoj sobi. Kako kaže, mnogi muškarci ne dobijaju od partnerki ono što im treba i žele, pa se u krevetu trude više nego oni koji su sami. Tvrdi da upravo zahvaljujući njoj puno muškaraca popravi svoj seksualni život s partnerkama!

"Ja sam vrlo atraktivna i puna energije, tako da mi je seks zaista nedostajao. Čak sam znala da trčim maraton da bih oslobodila višak energije. Onda sam naišla na internet stranicu na kojoj su oženjeni ljudi želeli avanturu, ali ne i da unište svoje brakove. I tako je sve počelo. Nikada se zbog toga nisam osećala krivom i tako je ostalo do danas. Muškarci s kojima se nalazim odlaze svojim suprugama srećniji i zadovoljniji, a jedan od njih čak je i prestao da se sastaje sa mnom jer mu se seksualni život jako popravio", dodala je Li.

Od 2010. Li je imala afere sa sedam oženjenih muškaraca, a trenutno se viđa s poslovnim čovekom koji je u svojim kasnim 50-ima.

Izvor: Index

Pogledajte još