Vujošević: Došlo je vreme da pobedimo Igokeu

Partizan u nedelju 17.00 u dvorani "Pionir" igra sa Igokeom, u 24. kolu Jadranske lige.

"Igramo sa Igokeom, koja je prva na tabeli i to govori o njihovom kvalitetu. To je ekipa koja je napravila fantastično iznenađenje i rezultat. Bez obzira kako će proći na fajnal foru, napravili su
nešto što niko od njih nije očekivao",
rekao je Vujošeć na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, šef stručnog štaba Igokee Dragan Bajić zaslužio je naziv najboljeg trenera Jadranske lige.

"Čeka nas teška utakmica. Mi moramo da pobedimo ako želimo da se plasiramo na fajnal-for. Ove sezone oni su nas dobili tri puta i mislim da je na sada nas red da pobedimo", rekao je Vujošević.

On je pozvao navijače da dođu na utakmicu i pomognu Partizanu da savlada Igokeu.

Trener Partizana je ocenio da je odluka da u Evroligu iz Jadranske lige ide prvi iz regularnog dela takmičenja i pobednik fajnal-fora, kompromis između prvila ta dva takmičenja.

"Oni imaju rezervu prema klubovima iz ovog regiona, jer su imali problema sa Olimpijom, koja je rasprodala tim kada je videla da ne može da ostvari značajan rezultat. Sada gledaju da to budu interesantne ekipe", rekao je Vujošević.

Po njegovim rečima, takmičenje u Jadranskoj ligi treba da se završava plej-ofom "kao svuda u svetu", a ne fajnal-forom.

"U Jadranskoj ligi mora da dođe do promena u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi. Treba kao u Evroligi da klubovi budu većinski vlasnici", rekao je Vujošević i dodao da sa prostora Srbije klubovi treba da imaju značajniju ulogu u upravljačkoj strukturi.

Partizan je zbog dve baklje na utakmici sa Olimpijom kažnjen sa 1.000 evra, a navijači su zamoljeni da bodre klub fer i korektno.

Crno-beli su peti na tabeli Jadranske lige.

Beta

Pogledajte još