Pejić traži 15.000 evra za reviju u Srbiji

- Sve je bilo dogovoreno, ali je on tražio 15.000 evra, što je zaista mnogo. A trebalo je i da platim avionske karte iz Australije za njega i njegovu majku, kao i smeštaj. To su velike pare za ovo vreme, kada mnogi ljudi nemaju šta da jedu. Toliko ga nigde ne plaćaju - rekla je za „Blic“ Verica Rakočević, koja će uskoro obeležiti 30 godina karijere. Tim povodom je Pejić i trebalo da dođe u Srbiju.

Cena povratnih karata iz Melburna, gde maneken živi s majkom Jadrankom i bratom Igorom, iznosi oko 1.300 evra po osobi, dok je za boravak u nekom od beogradskih hotela potrebno izdvojiti bar 300 evra. Budući da je kreatorka želela da se revija s Pejićem održi u Nišu, u njegov honorar treba uračunati i troškove tog putovanja. Kada se podvuče crta, morala bi da izdvoji oko 20.000 evra.

Inače, Pejić za revije vodećih kreatora dobija honorar između pet i sedam hiljada evra. Od novčanog iznosa koji je tražio od kreatorke veći je jedino onaj koji Andrej naplaćuje za gostovanje na žurkama kada od organizatora zahteva i do 38.000 evra.

Blic

Pogledajte još