Obuzdan lisicama: Poslanik napao i psovao policajce

"Blic" je imao uvid u dokument suda u kome se navodi da kada su Čoliću, na nadvožnjaku na putu za Kovin gde je bio sa ženskom osobom, prišli policajci i zatražili ličnu kartu, okrivljeni počeo da ih vređa i preti

Reč je, kako podseća ovaj list, o istom Draganu Čoliću, koji je nakon što je sa 2,16 promila alkohola automobilom udario 12-godišnjeg dečaka, ostao u skupštinskoj klupi sa imunitetom.

Kako “Blic” saznaje u parlamentu, sud u Smederevu ni posle tri meseca od kako je Čolić udario dečaka i pobegaosa mesta nesreće nije poslao Administrativnom odboru zahtev za ukidanje imuniteta. Čolić je i dalje vlasnik mandata.

“Blic” otkriva još jedan sudski slučaj vezan za Čolića u kome su oštećeni policijski službenici Policijske uprave Smederevo. Ni zbog ovog slučaja, poslaniku, po zanimanju radiomehaničaru, nije razmatran imunitet.

Naime, protiv Čolića je podignuta optužnica, jer je ometao ovlašćeno službeno lice u obavljanju poslova održavanja javnog reda i mira. “Blic” je imao uvid u dokument suda u kome se navodi da kada su mu na nadvožnjaku na putu za Kovin gde je bio sa ženskom osobom, prišli policajci i zatražili ličnu kartu, okrivljeni počeo da ih vređa i preti:

- Ko vas je pozvao, p… mi k… – rekao je, zbog čega ga je policajac upozorio i iznova tražio ličnu kartu. Na to je poslanik osuo paljbu uvreda i pretnji kako će proći kada dođe na vlast.

Čolić nije hteo da pokaže ličnu kartu i počeo je da se udaljava, ali su ga policajci stigli i stavili mu lisice.

(Izvor: Telegraf.rs / Blic)

Pogledajte još