Mladi Mišković u ćeliji sa Tuđmanovim unukom i Urošem Mišićem!

Kako je objavio portal „pressonline.rs“, Mišić, kome je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je u klubu „Plastik“ napao dvojicu američkih marinaca Džefrija Artura Molera (24) i Garsija Enrika Huana (26), koji obezbeđuju američku ambasadu, smešten je u ćeliju sa Miškovićem juniorom, koji je do 2009. bio potpredsednik Crvene zvezde. Prema navodima ovog portala, njih dvojica su se pozdravili, kratko popričali, a zatim gledali televiziju.

Kako „Alo!“ saznaje, u ćeliji je već mesec dana sa Miškovićevim sinom i Tuđmanov unuk, koji je sa devojkom Natašom Antolović (27) uhapšen zbog sumnje da je prevario i opljačkao jednog čoveka u Beogradu, na opštini Vračar. Tuđmanov unuk i njegova devojka su terete da su uspavali, prevarili i pokrali čoveka s kojim su se upoznali preko sajta za upoznavanje i ugovorili seks utroje. Igor Tuđman je pominjan u medijima sredinom prošle godine jer je, navodno, nestao iz Novog Sada, kao i zbog skandala u vezi s prodajom njegovog porno-snimka medijima.

U skučenoj ćeliji su i nešto stariji stanari Dušan Morača (57), vlasnik TV „Duga“ i TV „Astra“, osumnjičen za prevare sa SMS-ovima i kvizovima, i Slavoljub Korićanac, bivši zamenik predsednika Izvršnog odbora Agrobanke. Kako navodi naš izvor, iako je u skučenom prostoru šest muškaraca, šarolika ekipa se dobro slaže, a najčešće se zbijaju šale na račun Tuđmanovog unuka.

- Sa Tuđmanovim unukom se šale da će Srbe iz ćelije da osude, a njega da puste jer je Hrvat. On se ne ljuti, već pravi dobru atmosferu, koliko je to moguće u takvim uslovima - navodi naš sagovornik.

Alo.rs, Pressonline.rs

Pogledajte još