Ivan Ivanov: Dosadno mi je bez evropskih utakmica

"Dosadno mi je bez evropskih utakmica, svi to žele da igraju. Ispali smo, hteli smo da nastavimo, ali nismo još spremni da možemo i na proleće da igramo Evropu", rekao je Ivanov agenciji Beta.

Ivanov je kazao da nije očekivao da će Partizan biti tako agresivan i dobar na samom početku prolećnog dela sezone.

"Prezadovoljan sam sa prva tri kola, nisam očekivao da budemo tako agresivni i dobri. Zadovoljan sam, to je put kojim moramo da idemo. Slobodno mogu da kažem da ćemo u sledećih 12 utakmica nastaviti tako", kazao je Ivanov.

Partizan u prva tri kola nastavka sezone nije primio nijedan gol, uz sedam datih, a štoper crno-belih je istakao da bi voleo da tako bude do kraja sezone, iako je ocenio da je to nerealno.

"Želim da pomognem u stvaranju nekog novog rekorda, ako možemo što više utakmica da završimo bez primljenog gola. Rekao sam saigračima da ne želim da primimo više od četiri-pet golova na proleće, jer uvek može da se primi neki slučajni pogodak. Ako može bez primljenog, to je super, videćemo", istakao je Ivanov.

On je rekao da njegovom timu neće faliti motivacije u nastavku prvenstva i da je još rano da se priča o tituli, iako Partizan 12 kola pre kraja ima osam bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

"Neće nam faliti motivacije, rano je još pričati o tituli. Igramo lepo, to je dobro, ne dozvoljavamo protivnicima mnogo šansi, čvrstismo u odbrani", rekao je Ivanov.

On je kazao da je još rano da se priča o njegovom odlasku iz kluba na leto i da uopšte ne želi da razmišlja o tome.

"Još je rano da se priča o tome, neću sad ništa da kažem. U glavi mi je samo kako da osvojim titulu", kazao je ovaj 25-godišnjak, koji je u Partizan stigao u junu 2011. iz ruske Alanije.

Ivanov je rekao da ne razmišlja o predstojećem duelu reprezentacija Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali je dodao da bi voleo da "orlovi" ostanu bar neporaženi.

"Utakmica između Srbije i Hrvatske će biti dosta interesantna, ali ja više razmišljam o mojoj reprezentaciji jer igramo mnogo bitnu utakmicu i imamo veliku šansu da idemo dalje. Nadam se da Srbija neće izgubiti, ako dobije biće super, ali biće teško pošto Hrvatska ima vrhunski kvalitet, a Srbija neiskusnu ekipu, ne računajući odbranu", rekao je Ivanov.

Beta

Pogledajte još