Igokea ne odustaje od Evrolige

"Videli smo sporazum Jadranske i Evrolige i, kako smo razumeli, Igokea će igrati Evroligu ako bude prva i ako proširi halu na 5.000 mesta. Mi ćemo angažovati relevantne firme da proširimo kapacitet i verujem da će se to završiti na vreme", rekao je Spasojević.

Predsednik lidera Jadranske lige kazao je da još nije jasno koji je rok za dogradnju, ali veruje da će to biti stvar dogovora.

"Nejasno je do kada je rok. Tamo se pominje 10. jun, ali pominje se i neki kraći rok. Mislimo da sve to može da se dogovori sa čelnicima. Ako ne bude moglo, imamo drugu opciju - prijavićemo drugu dvoranu. Videćemo da li može Borik (Banja Luka), a javili su nam se i iz Sarajeva i gradonačelnik Zenice. Javljaju se oni i koje nismo pitali,
tako da neće tu biti problema. Igokea ne odstupa od Evrolige ako to bude samo tehničko pitanje",
rekao je Spasojević.

Predsednik kluba je rekao i da je UO zvanično odlučio da bude domaćin završnog turnira.

"Jeste, od 25. do 27. aprila ćemo biti domaćini 'fajnal fora'. Sledeće nedelje nam dolaze čelnici ABA lige, pa ćemo ugovoriti detalje", rekao je Spasojević.

Igokea u nedelju igra protiv Krke meč pretposlednjeg kola i ako pobedi, obezbediće prvo mesto u ligaškom delu takmičenja i Evroligu.

Beta

Pogledajte još