Uhapšena narko-grupa u Novom Sadu

U Novom Sadu su, zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu uhapšeni i zadržani M.B. (30), I.V. (32) iz okoline Vrbasa i Z.K. (35) i S.Š. (48) iz Vrbasa, dok je Ž.B. (59) zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Posle primopredaje, u auto kod Z.K. pronađena je jedna kesa u kojoj se nalazila praškasta supstanca za koju se pretpostavlja da je heroin, a koju je preuzeo od M.B.

Pretresom više stambenih objekata koje koristi M.B. u Novom Sadu i Vrbasu, policijski službenici pronašli su: oko 280 grama supstance za koju se pretpostavlja da je heroin, 165 grama opojne droge za koju se sumnja da je kokain, dve vagice, mikser, određenu sumu novca, 71 komad municije različitog kalibra i jednu pušku nepoznate marke.

Njih petoro će sutra, uz odgovorajuće krivične prijave, biti izvedeni pred istražnog sudiju Višeg suda u Novom Sadu, dok će protiv Novosađanke Lj.B. (25) biti podneta krivična prijava, u redovnom postupku, za proizvodnju i prodaju droge.

(Izvor: Blic)

Pogledajte još