Večeras počinje "Farma": Za 50.000 evra se bore Era Ojdanić, Stanija, Ekrem Jevrić...

Na imanje u Lisovićama, gde se održava rijaliti šou "Farma", stigla je Seksi Sandra. Na konstataciju da joj štikle petnaestice, koje je imala na nogama, nisu najbolji izbor za odlazak na selo, pevačica je rekla da će imati dovoljno vremena da promeni obuću.

Odmah za njom stigla su dva imenjaka, pevač Filip Mitrović koji je imao najviše kofera i Filip Panajotović, maneken.

- Videćete, svu svoju snagu ću usmeriti na Seksi Sandru i Staniju - rekao je on.

Ekrem je stigao u karantin dan pre ostalih takmičara. Imao je sistematski pregled, a pred početak rialitija poručio je da ne zna kako će da živi bez Vendi na imanju

Onaj od koga se najviše očekuje, bivši farmer Ekrem Jevrić je u Srbiju doputovao iz Amerike još pre dva dana. Ekrem je dolazeći sa obaveznog lekarskog pregleda otkrio da su ga rezultati ohrabrili, ali ne više od mogućnosti da se opet sretne sa svojom Vendi.

- Čuo sam se sa Vendi juče i nedostaje mi, ali čekaću je na “Farmi”, možda i ona uđe - rekao je Ekrem i dodao da mu je doktorka rekla da će doživeti 94, pa će taman da ima vremena da potroši nagradu jer je siguran da će ovoga puta pobediti.

Farmerima se pridružila i aktuelna druga pratilja mis Srbije Jovana Nikolić, čiji stajling je bio najviše prilagođen prilici, upotpunjen i farmerskim šeširom (a nije Bojanićev).

Crnogorsku zvezdu Danijela Alibabića je ispratila koleginica i drugarica Milena Ćeranić koja se pozdravljala sa farmerima koji su se zatekli ispred, dok je Danijel otkrio svoje ambicije.

Kompletna lista učesnika Farme:
Dobrivoje Budimirović Bidža, Zorica Marković, Goca Božinovska, Nada Obrić, Milan Tarot, Marijan Kamenović, Pop sa radija TDI, Olivija Rogić, Darija Stanojević, Vesna Rivas, Filip Panajotović, Stefan Cvijović Cvija, reper Sha, Era Ojdanić, Stanija Dobrojević, Seksi Sandra, Zoran Jagodić Rule, Miki Mećava, Gordana Bjelica, Dule i Radojka, Ekrem Jevrić, Saška Karan i Tijana Vučetić.

- Nikada nisam imao dodirnih tačaka sa stokom i videćemo kako ću se snaći, ali ću dati sve od sebe da budem dobar farmer - rekao je on, dok je njegova duplo starija koleginica Vesna Rivas istakla da na “Farmu” beži od stresa i problema.

Mikija Mećavu je u karantin dovezao Saša Pantić iz "Kursadžija“ i ispratio ga uz šalu. Odmah potom pristigli su i legendarni Era Ojdanić, pa zatim Stanija, pevačica Darija Stanojević, Aki, glumica Tijana Macura, Gordana Bjelica, Džejev kum Rule i Saška Karan.

Ovako je bilo pre na "Farmi": Jedan urnebesni čas hemije!

Izvor: Blic

Pogledajte još