Četiri razloga zašto muškarci varaju, koja njima zvuče dobro!?

Nema seksa

Nekim ženama je seks zadnja stvar na popisu zabavnih aktivnosti, pogotovo kada su već u dužoj vezi, a muškarci koji su prevarili ženu zbog nedostatka seksa tvrde da jednostavno nisu imali drugog izbora. Shvatamo da je teško izdržati sušu, ali postoji i drugi način - probajte prvo da razgovarate sa devojkom.

Osveta

Neki muškarci će da raskinu sa ženom koja ih je prevarila, a neki će da ostanu u vezi i misliti da mogu da joj oproste. Nekima, na žalost, to ne uspeva, pa smišljaju super plan kako da se osvete devojci - rade isto što je i ona uradila. Takvo ponašanje možda donosi trenutno olakšanje, ali prevara iz osvete retko kada usreći.

Žele da znaju da su još poželjni

Žene imaju isti problem - Kada smo dugo u vezi, više nismo sigurne da li smo poželjne drugima, pogotovo ako nas dečko ne primjećuje. Jedna noć, izlazak i malo alkohola u kombinaciji sa željom da nas neko gleda kao seksualni objekat može da učini čuda za ego, ali na žalost, i da upropasti vezu.

Nisu mogli da kažu "Ne"

Znamo, ne verujete im, i u pravu ste. Uvek možemo da kažemo da ne želimo. Ali kod muškaraca je to malo drugačije, pogotovo kada umesto glavom, počnu da razmišljaju nečim drugim. Ne opravdavamo ponašanje, samo navodimo moguće razloge.

(Izvor: Index.hr)

Pogledajte još