Pamti se samo dupla kruna

BEOGRAD, 5. maja 2009. (Beta) - Odbrambeni fudbaler Partizana Ivan Obradović izjavio je u utorak da "crno-beli" moraju da pobede Banat u polufinala Lav kupa Srbije, jer žele da nastave pobednički niz i priđu korak bliže odbrani "duple krune".

"Ove sezone smo već tri puta pobedili Banat, ali nijednom lako. Znamo da će oni igrati zatvoreno, kao i sve ekipe koje dođu kod nas. Ipak, to nije opravdanje. Krenuli smo ka osvajanju trofeja, a na kraju će se pamtiti samo 'dupla kruna'. Čast svakome, ali pobeda nama", rekao je Obradović novinarima na stadionu Partizana.

Reprezentativac Srbije rekao je da bi za protivnika u finalu voleo Crvenu zvezdu, jer bi pobeda nad najvećim rivalom bila najlepši način da se završi sezona. "Voleo bih da dobijemo Zvezdu. Iako su u krizi, očekujem da pobede u Sevojnu i zelim još jedan derbi da zaokružimo sezonu na pravi način. Dobili bismo još jednu priliku da potvrdimo superiornost. Meni bi to verovatno bio poslednji derbi i zato želim da sezonu završimo trijumfom nad najvećim rivalom", rekao je Obradović.

Pogledajte još