Bane Ivanović: Željni smo dokazivanja!

"Ovakva utakmica nosi nešto potpuno novo, neočekivano... Razlika u bodovima, kvalitetu, pozitivne ili negativne strane... kada počne utakmica sve se zaboravlja. Ima tu još sitnih detalja, ali sve to što je pozitivno moramo da dokažemo na terenu", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare u Zagrebu.

"Mi imamo mladost, polet, ogromnu želju za dokazivanjem. Kvalifikacije smo krenuli kao nova, mlada ekipa i željni za dokazivanjem, rezultatom i stvaranjem što boljeg tima - to može biti naša pozitivna strana", dodao je on.

Odbrambeni fudbaler Čelsija rekao je da je ekipa usredsređena samo na utakmicu, kao i da ne oseća pritisak pred meč.

"Bili smo izolovani od okupljanja u ponedeljak i stalno smo okruženi informacijama i razmišljali smo samo o utakmici. Mislim da smo u ovom trenutku spremni, u Zagrebu je sve u najboljem redu", kazao je Ivanović.

On je rekao da očekuje iznenađenje u sutrašnjoj utakmici na Maksimiru, kao i da srpska reprezentacija ima zacrtan cilj.

"Otvoreni trening bi nas koliko toliko pripremio za utakmicu, to bi bilo pozitivno, ali to ništa ne menja. U suštini, znamo svoj cilj i ono šta treba da uradimo na terenu. Da će biti iznenađenja hoće, u fudbalu je teško predvideti nešto i to nosi draž. Nadam se da će biti dosta iznenađenja", zaključio je Ivanović.

Utakmica između Hrvatske i Srbije igraće se sutra od 18.00 na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Beta

Pogledajte još