Živeo tri godine s nožem u leđima

Bili Meknili je rekao lokalnim kanadskim medijima da je duže vreme osećao svrab i manje bolove, ali nije znao da mu se nož nalazi u leđima. Ove sedmice hirurzi su mu uspešo iz tela odstranili vrh noža dužine 7.5 centimetara.

"Jedno vreme sam proveo u zatvoru i savaki put kada su čuvari proveravali nas zatvorenike dektektorom metala, ja bih zapištao" rekao je Meknili.

U aprilu 2010. godine Meknili se potukao nakon jednog takmičenja u obaranju ruku i bio je uboden nekoliko puta. Tom prilikom mu je očigledno u telu ostao zalomljeni vrh noža za koji on nije znao.

Doktori su mu nakon te tuče u lokalnoj ambulanti ušili rane, ali nisu napravili rengtenske snimke koji bi sigurno pokazali da mu se u leđima nalazi oštro sečivo.

Kada je zbog neprijatnosti koje je bila prouzrokovana nožem kasnije zatražio lekarsku pomoć, rečeno mu je da je u pitanju oštećenje nerava, a nože je otkrio prošle sedmice slučajno, češući se na mestu na kome ga je svrbelo.

Kada je raskrvario ranu pojavio se vrh noža koji je primetila njegova devojka:

"Pogledala sam mu leđa i videla da iz njih viri nož. Uplašila sam se malo ali sam bila spremna da ga izvučem pincetom", rekla je.

Na kraju je ovu hiruršku intervenciju izvela lekarska ekipa koja nije krila iznenađenje time što je oštar vrh noža u telu čoveka bio pune 3 godine.

Izvor: Blic

Pogledajte još