RAZVEZALA JEZIK: Miljana Kulić oplela po Lazaru Čoliću Zoli!

Miljana Kulić uključila se uživo putem društvene mreže Instagram, pa još jednom progovorila o turbulentnom odnosu koji je imala sa Lazarom Čolićem Zolom, a koji se ne smiruje i sada posle raskida veze.

Naime, nakon što je saznala za njegovu šok-ispovest o tome kako ga je jurila nožem, rešila je da razveže jezik pa istakne kako mu niko neće verovati da se tako nešto desilo, jer je jednom prilikom za još za vreme policijskog časa sam sebe izgrebao pa se javio policiji.

Kako je ispričala, on je pocepao majicu i izgrebao se, a onda se i javio nadležnima za vreme policijskog časa, pokušavajući verovatno da približi svima da on zapravo uopšte ne govori istinu.

Svađali su se, kaže, zbog izlazaka i njegovok konstatnog traženja novca za narkotike. Na vratima od stana "stvorila" su joj se četiri policajca "kao da je najveći kriminalac i priveli je zbog nasilja."

Zatim, Miksi je objasnila kako mu je dala drugu šansu samo zato što je "i ona nekada bila proganjačica poznatih."

"Niko mu neće poverovati da sam ga napala nožem", naglasila je Miljana, koja je zatim otkrila i da neće ići na liposukciju jer joj je to "voda u pitanju a ne salo" - tako joj je rekao doktor, pa će da smrša zdravom ishranom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još